p>Sportif etkinlikler yoluyla topluma hizmet etmeyi amaçlayan Alanya Belediyespor Kış Spor Okulları\\\\\\\'nda Eylül- Şubat dönemi kayıtları başladı. Kış döneminde çalışmalar hafta sonları yapılacak. Futbol okuluna kayıt yaptıran çocuklar ücretsiz servis imkanından yararlanacaklar.
\ \ Futbol okuluna Kayıt yaptırmak isteyen velilerimiz kurs bedelini Zıraat Bankası İskele Şubesi TR610001 0000 3939 700 546 5002 Nolu hesabayatırıp dekontu Alanya Belediyespor Futbol Okulu’na teslim etmeleri gerekiyor. İlk kez kayıt yaptıranlar 150 TL, kayıt yenileyenlerden 100 TL Şubat\\\\\\\'a kadar bir kereye mahsus kurs bedeli alınacak.

\ \ \ \

ERKEN’DEN DAVET
\ \ Alanya Belediyespor çatısı altında spor yapmanın ayrıcalığını yaşamak isteyen tüm çocukları ve gençleri Kış Spor Okullarına beklediklerini söyleyen Alanya Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, “Alanya Belediyespor olarak amatör branşlara ve altyapı çalışmalarına son derece önem vermekteyiz. Kış Futbol Okulu çalışmalarımız devam ediyor. Sporun diğer branşlarında da ilgi oldukça yüksek. Bu da Alanya Belediyespor Kulübüne duyulan güveni gösteriyor. “dedi.

\ \