Haber: Burcu MUTLU

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nda temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, evinde şampiyonluğun büyük adaylarından Galatasaray’ı ağırlayacak. 21 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hakemliğini Ümit Öztürk yapacak.

Temsilcimiz daha önce Öztürk’ün yönettiği 8 lig maçına çıkarken, bu karşılaşmaların 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligin bitimine son 5 hafta kala Turuncu Yeşilliler, özellikle evindeki tüm maçları kazanmak istiyor. Puan kaybetme lüksü olmayan Alanyaspor’da hedef mutlak galibiyet. Mesut Bakkal yönetimindeki Alanyaspor, kritik Galatasaray maçı hazırlıklarına hafta başında hız kesmeden başladı. Geçen hafta Malatya deplasmanından 1 puanla ayrılan Turuncu Yeşilliler, düşme potasından uzaklaşmak için Galatasaray maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini bilerek çalışıyor. Alanyaspor'da sakat ve cezalı oyuncunun olmaması moralleri yükseltti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçlarında dün akşam Galatasaray Teleset Mobilya Akhisarspor’a 2-0 mağlup olarak veda etmesinin ardından gözünü Süper Lig’e çevirdi. Şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen sarı kırmızılılar, Alanyaspor maçı için bugün Alanya’ya gelerek iklime alışmak ve hazırlıklarına burada devam etmek için Gold City Otel’de iki günlük kampa giriyor.