HABER – Yüksel SOYLU

Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor karşılaşması sonunda protokol tribününde arbede yaşandı. Aytemiz Alanyaspor'da Bakasetas'ın uzatma dakikalarında beraberliği getiren golün ardından Trabzonspor yönetimi Alanyaspor kulüp çalışanlarına tepki gösterdi. Tepkinin büyümesi üzerine protokol tribününde Ahmet Ağaoğlu ile Hasan Çavuşoğlu arasında arbede yaşandı.

Alanyaspor Şimşekler Grubu Lideri Fatih Aslan ise yaşanan tatsız olayların ardından bir açıklama yaparak “Başkanımızın yanındayız, haddinizi aşmayın” dedi. Aslan’ın açıklaması şu şekilde:

“Başta Osman Çavuşoğlu ve Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Çavuşoğlu Ailesi'nin tüm bireyleri Alanya'nın değeridir. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ekibiyle birlikte Alanyaspor'u Türkiye'nin en güzide spor kulüplerinden biri haline getirmiştir. Hasan Çavuşoğlu misafir ağırlamayı çok iyi bilir ama haddini aşana da yanıtını verir. Alanyaspor bu şehrin kırmızı çizgisidir. Dün akşam haddini aşanlara gereken cevap hem sahada hem tribünde verilmiştir. Hasan Çavuşoğlu'nun arkasındayız.”