Lider Aytemiz Alanyaspor, bugün sahasında Sivasspor’u konuk etti. Halil Umut Meler’in yönettiği mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

GOLLER: 35. saniye' Fernando (Sivasspor) 61' Cisse (Alanyaspor)

İLK 11'LER:

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Nsakala, Welinton, Caulker, Juanfran, Siopis, Ceyhun, Fernandes, Bakasetas, Efecan, Cisse

Demir Grup Sivasspor: Samassa, Uğur, Caner, Aaron, Marcelo, Hakan, Mert Hakan, Traore, Fernando, Erdoğan, Yatabare

MAÇTAN DAKİKALAR

95' Hakeme itirazlarını sürdüren Yatabare sarı kart gördü.

93' GOL İPTAL! Sivasspor'da Yatabare rakibinden çaldığı topu ağlara gönderdi ancak hakem pozisyonda faul tespit ettiği için gol geçerlilik kazanmadı.

93' Sol taraftan ceza sahasına giren ve yerde kalan Fernando penaltı bekledi fakat hakem oyunu devam ettiriyor.

91' Hakem Halil Umut Meler zaman geçirdiği gerekçesiyle kaleci Samassa'ya sarı kart gösterdi.

90' Sivasspor'da Mert Hakan Yandaş oyundan alındı. Kalan bölümde Armin Djerlek görev yapacak.

83' Efecan'ın ortasında arka direkte topla buluşan Bammou şutunu attı ancak top yine savunmadan döndü

86' KALECİ DUVAR ÖRDÜ! Welinton'un derin pasıyla topla buluşan Cisse sağ ayağının dışıyla vuruşunu yaptı ama top yine Samassa'da kaldı.

85' Djalma Campos rakibinden kazandığı topla hızlı hücuma çıktı fakat Appindangoye kritik bir müdahale ile rakibinin ceza sahasına girmesine izin vermedi.

81' İKİ SÜPER HAREKET! Ceyhun Gülselam oldukça uzak bir mesafeden çok sert bir şut attı ancak kaleci Marafona harika uzandı ve direğe de çarpan top kornere gitti.

69' Ceza sahasının sağ tarafında topla buluşan ve rakibinden sıyrılan Cisse arka direğe ortaladı fakat savunma topu kornere attı.

67' Mert Hakan'ın ortasında Yatabare uygun durumda yükseldi fakat kafayı vuramadı.

65' Sivasspor'da erken gelen golün asistini yapan Traore oyundan alınırken yerine Isaac Cofie girdi.

62' DIŞARI GİTTİ! Efecan'ın sağ taraftan içeri çevirdiği topta Cisse zor pozisyonda vuruşunu yaptı ancak top az farkla yandan dışarı gitti.

61' GOL! Efecan'ın sağ kanattan yaptığı ortada harika yükselen Papiss Cisse kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

58' Alanyaspor'da Juanfran, Fernando'ya yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü. Pozisyonun ardından Alanyaspor sağ beki sakatlık yaşıyor.

57' Uğur Çiftçi'nin sol kanattan yaptığı ortada Kone'nin kafa vuruşu kaleci Marafona'da kaldı.

54' GOL İPTAL! Efecan'ın kale sahasına gönderdiği topu Fernandes yakın mesafeden ağlara gönderdi ama yardımcı hakemin bayrağını kaldırması sonucu ağlara giden top gol geçerliliği kazanmadı.

52' Alanyaspor ikinci yarıya baskılı başladı. Ev sahibi ekip beraberlik golü için çok adamla rakip sahada boşluk arıyor.

50' KALECİ BAŞARILI! Alanyaspor'da Efecan ceza sahasına girdikten sonra son çizgiden dışarı çevirdi. Savunmanın uzaklaştırdığı top sonrası N'Sakala topla buluştu ve ceza sahası dışından çok sert vurdu fakat kaleci Samassa soluna iyi uzanarak topu çelmeyi başardı.

49' DİREKTEN DÖNDÜ! Juanfran'ın uzun taç atışında Fernandes ceza sahasında topla buluştu ve topu geriden destek veren Ceyhun'a aktardı. Ceyhun'un sert şutunda top yan direğe çarparak yeniden oyun alanına döndü.

45' Halil Umut Meler'in işaretiyle maçta ikinci yarı başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısını Demir Grup Sivasspor 1-0 önde tamamladı.

45. dakikada Alanyaspor gole çok yaklaştı. Bakasetas'ın rakip ceza sahasına ortasında Welinton, topu arka direğe aşırdı. Müsait durumdaki Junior Fernandes'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

41. dakikada gelişen Alanyaspor atağında, Siopis'in vuruşu sonrası savunmaya çarpıp yavaşlayan topa Efecan Karaca müdahale etmek isterken, meşin yuvarlak kaleci Samassa'da kaldı.

23. dakikada sağ kanattan Juanfran'ın ceza sahasına ortaladığı topa Bakasetas'ın gelişine vuruşu istediği gibi olmadı ve kaleci Samassa meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

1. dakikada Sivasspor öne geçti. Orta alanda kazandığı topla Alanyaspor yarı sahasına giren Traore'nin pasında topu kontrol eden Fernando, kalecinin soluna çektiği şutta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1.