p>Sahaya mutlak galibiyetle çıkan Alanya Belediyesi Kestelspor kendi evinde konuk ettiği Korkutelispor’u 2-1 yenerek BAL’a giden kritik eşiği zorad olsa geçmeyi başardı.  Play-Off maçlarının 9. haftasında rakibini 2-1 yenerek 12 olan puanını 15’e çıkarıp 3’üncü sıraya yükselen Kestelspor rahat bir nefes aldı. 90 dakika boyunca oyun hakimiyetini elinde bulunduran Kestelspor’un gollerini 20. dakikada Kaptan Ahmet, 78. dakikada Ömer attı.  Önümüzdeki hafta son maçını Gazipaşaspor’la yapacak olan Kestelspor, Gazipaşa’yı yenmesi  halinde Konyaaltıspor ile Antalya’da tarafsız bir sahada tek maça çıkacak.

\ \ \ \

Galibiyet Şehidimize armağan olsun

\ \ \ \

Kestelspor’un Korkutelispor karşısında ki galibiyetini Nusaybin’de hayatını kaybeden Özel  Harekat Polisi Coşkun Nazilli’ye armağan ettiklerini söyleyen Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı  Mehmet Erken maç sonrası yaptığı açıklamada, “Kazanmamız çok önemliydi. Bizim için alınan bu galibiyet ve 3 puan çok anlamlı. Takım olarak çok akıllıca bir oyun ortaya koyan futbolcularımız sahadan galip ayrılmayı başardılar.

\ \ \ \

Şampiyonluğa bir adım kaldı

\ \ \ \

Teknik Direktörümüz Mehmet Akdülger ile futbolcularımızı kutluyorum. Öte yandan Alanyaspor’un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşması bizleri çok mutlu etti. Alanyaspor teknik heyetini ve futbolcularını kutlarım.” dedi.

\ \