p>Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Multigroup Alanyaspor Kulübü’nü ziyaret etti Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İnşallah bu sene sizler bu takımı Süper Lig’e çıkaracaksınız. Maddi olduğu kadar manevi olarak da karşılığını alacaksınız. Alanya’nın bakanı olarak sizlerin her türlü hakkının teminatıyım” dedi. Bakan Çavuşoğlu kulüp binası önünde Kaymakam Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçeBaşkanı Mustafa Berberoğlu, Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

\ \ \ \

Maddi ve manevi olarak kulübün  her zaman yanındayız

\ \ \ \

Bakan Çavuşoğlu daha sonra toplantı salonuna geçerek Sportif Direktör Taner Savut, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, teknik ekip ve futbolcularla tek tek selamlaştı.Daha sonra turuncu yeşillilere konuşma yapan Bakan Çavuşoğlu, maddi ve manevi olarak kulübün yanında olduğunu söyledi. Teknik heyet ve futbolcularla gurur duyduklarını belirten Bakan Çavuşoğlu,“Oynadığınız futbolla ve ortaya koyduğunuz karakterle tüm Türkiye\\\\\\\'nin takdirini kazandınız.

\ \ \ \

Transferde flaş isimleri getirmek yeterli değil

\ \ \ \

Türkiye\\\\\\\'de herkesin size büyük bir sempatisi var. Son haftalarda biraz şanssızlık yaşadınız ve 2 maçta yenen son dakika golleriyle 4 puan kaybettik. Bu kadro kaybettiği 4 puanı telafi edebilecek güce sahip” dedi. Her bir oyuncunun performansını yakından takip ettiğini belirten Bakan Çavuşoğlu, “Bazıarkadaşlarımız sakatlık yaşadı. Devre arasında aranıza yeni oyuncular katıldı. Kadromuza takviyeyapıldı. Bu kadroyla mütevazı imkanlarla ligin en iyi kadrolarından birini kurduk. Transferde flaş isimleri getirmek yeterli değil. Takımla uyumlu olması gerekiyor. Bizler her zaman sizin yanınızdayız.Size manevi güç katmak istiyoruz ancak maddi olarak da yanınızdayız.

\ \ \ \

Motivasyon olsun diye değil, gönülden söylüyorum

\ \ \ \

Size hiçbir zaman maddi sıkıntı yaşatmayacağız. İnşallah bu sene sizler bu takımı Süper Lig’e çıkaracaksınız. Maddi olduğu kadar maddi olarak da karşılığını alacaksınız. Alanya’nın bakanı olarak sizlerin her türlü hakkının teminatıyım. Kulübümüze maddi imkanlar yaratmak için çalışıyoruz. Sizler her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. Sizlere sadece motivasyon olsun diye değil, gönülden söylüyorum” diye konuştu. Multigroup Alanyaspor’un Türkiye\\\\\\\'de itibarlı bir kulüp olduğuna işaret eden Bakan Çavuşoğlu şöyle dedi: “Alanyaspor, oyuncularına borcu olmayan, olsa bile kısa sürede kapatan,  herkesin gelmek istediği bir kulüp. Sezon başında ve devre arasında Alanyaspor\\\\\\\'a gelmek için beni arayan oyuncu veya menajerlerin sayısını hatırlamıyorum. Ben hiç bir zaman şu oyuncuyla veya menajerle çalışın demedim. Siyasetçiler bu işe karışmamalı. Bizim görevimiz size destek vermek.

\ \ \ \

Şampiyon olun size maddi ve manevi sürpriz yapalım

\ \ \ \

Önümüzdeki haftalarda kazandığınız her maç için bizim de size ekstra primimiz olacak. Şampiyon olursanız size maddi ve manevi sürprizlerimiz de olacak. Maddi konulara siz hiçbir zaman kafanızı yormayın. İyi günde de kötü günde de yanınızdayız. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu konuşmanın ardından Bakan Çavuşoğlu’na, üzerinde ‘2013-2014 sezonu Spor Toto 2. Lig Play Off şampiyonu olan turuncu yeşilli takımın final maçında ve kupa töreninde çekilen fotoğrafların yer aldığı bir poster hediye etti. Bakan Çavuşoğlu tesislerden ayrılırken yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularla topla halde fotoğraf çektirdi.

\ \ \ \

 

\ \