p>Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Alanya Hizmet Birimi Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ’ı bugün görevinden zorunlu alması, Alanya gündemine bomba gibi düştü. Bomba’nın fitilini çeken olay ise eski Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ’ın Sosyal Medya hesabından yayınladığı açıklaması oldu. Uludağ herkese teşekkür ederken, 3 yıl boyunca gerek amiri, gerekse geminin kaptanı olan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ismini dahi anmadı. ‘Huzurluyum, Gururluyum’ şeklindeki yayınladığı mesajında  Alanya’nın ve Türkiye’nin gururu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu\\\\\\\'na olan yakınlığı nedeniyle \\\\\\\"Çavuşoğlu\\\\\\\'nun Prensi\\\\\\\" olarak anılan Uludağ’ın,  ilk önce Bakan Çavuşoğlu’na teşekkür etmediği ise son derece düşündürücü.

\ \ \ \

İşte Uludağ’ın son mesaji;

\ \ \ \

Huzurluyum. Gururluyum...
\ \ Bugün Her Zaman Olduğu Gibi Gururla Hizmet Ettiğim Odama Girmiştim Hizmet Birim Müdürü ilyas Şirin\\\\\\\'in Önüme Koymuş olduğu Görevden Alınma Tebliğatı ile karşılaştım..
\ \ Başta 3 Yıl önce Bu Görevi Bana Layık Gören O Zamanki İl Başkanım Şimdiki Milletvekilim Sayın Mustafa Köse\\\\\\\'ye ve Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu \\\\\\\'na Sonsuz Teşekkür Ediyorum 
\ \ Görev Sürem Boyunca Sadece Allah Rızası için Hizmet etmeye çalıştım Ve Bana Güvenenleri Mahçup Etmemek için Gece Gündüz Mücadele ettim bundan Sonra da Vatandaş Nurettin olarak her zaman halkımın emrinde ve hizmetindeyim.

\ \ \ \

Bugüne Kadar Bana Güvenen ve Desdek veren Dua Eden Yanımda olan tüm Büyüklerime teşekkür ediyorum.
\ \ Tüm Alanya\\\\\\\'lı Hemşehrilerime Birlikte Çalıştığımız Mesai Arkadaşlarıma Tüm Belediye personeline Özellikle sahada Çalşırken bana sevgi ve muhabbetle bakan işçilerimize çok teşekkür ediyorum.
\ \ 3 Yıllık Görev Sürem boyunca Yanımda olan Tüm Büyüklerime ve Dostlarıma çok teşekkür ediyorum.
\ \ ALLAH\\\\\\\'a Emanet olun Sevgiyle kalın

\ \