Haber - Burak ÖZTUNÇ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediyesi Meclis üyeleri ve AK Parti ile MHP’li yöneticiler dün sürpriz bir Ankara çıkarması gerçekleştirmişlerdi.

Alanya’dan çıkan Cumhur İttifakı heyeti ilk olarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ardından ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmişlerdi. Bu ziyaretlerle ilgili AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu kısa bir değerlendirmede bulundu.

Başkan Toklu oldukça beğenilen ve takdir edilen açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak Alanya’nın menfaatleri doğrultusunda olacak olan her projeye her zaman destek verdik, destek vermeye de devam edeceğzi. Ankara programı kapsamında bizleri misafir eden ve projelerimize destek veren başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederim. Alanya için yapılacak her projede tüm sivil toplum örgütleri ve kuruluşlarına her zaman desteğimiz devam edecektir. Asıl olan memleket, asıl olan sevdamız olan şehrimiz Alanya‘dır.”