Düğün Katılımının ardından Merkez ziyaretleri için harekete geçen Millet İttifakı İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Atatürk Caddesi'nde esnafları ziyaret etti. Ziyâret programlarını halkın talebi doğrultusunda da düzenleyen Sönmez, Atatürk Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek, taleplerini dinledi.

Esnaflarla birebir sohbet eden ve sıkıntılarını not eden Sönmez;' Sözlerinden vazgeçmeyen, arkasında duran bir yönetimle geliyoruz.'dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından Psikolog ve Aile Danışmanı Aydın Şensoy'un ofis açılışına geçen ekip, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Merkez ziyaretinin ardından Konaklı Gençlik Toplantısına geçen ekip ziyaretlerine hız kesmeden devam etti.

Hem kırsalda hem de merkezde adından söz ettiren Sönmez halkla birebir temasını Pazar programları ile devam ettirecek, Pazar programını oldukça yoğun bir şekilde planlayan ekip; Alanya'nın doğusunda ve batısında etkin çalışmalarına devam edecek.