Vatan Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek için imza seferberliği sürüyor. Toplumun önde gelen isimlerinden de "AK Parti engelini imzanla yık" çağrısı geliyor.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren seçim kurullarına giden vatandaşlar, Perinçek için imza vererek vatandaşlar destek veriyor. Bugün ve yarın imza süreci devam edecek. İl-ilçe seçim kurulları akşam saat 20.00'ye kadar açık olacak ve imzaları kabul edecek. Vatan Partisi örgütlerinin yanı sıra farklı siyasi partilerden aydınlar, AKP'nin 100 bin imza dayatmasına karşı Perinçek'e destek çağrısı yapıyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerine kurulan FETÖ'cü Balyoz ve Ergenekon kumpaslarını yerle bir eden, Silivri duvarlarını yıkan, AİHM'de yüz yıllık soykırım yalanını ortadan kaldıran Vatan Partisi Lideri Perinçek, şu an 400 milyar dolardan fazla iş hacminin Türkiye'ye yönelmesi için Çin'de üst düzey temaslarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı adayları için imza verme süreci 9 Mayıs çarşamba günü saat 20.00’da sona erecek.

İmza seferberliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Alanya İlçe Baikanı Hasan Faruk Kurtoğlu “2 gün kaldı, tüm vatandaşlarımızı 8-9 Mayıs tarihlerinde 8.30-20.00 saatleri arasında Alanya ilçe Seçim Kurulu’na davet ediyoruz” dedi.

Kurtoğlu açıklamasına Şöyle devam etti.

Doğu Perinçek,  emperyalistlerin Türkiye’ye karşı kullandıkları “Ermeni soykırımı yalanı”na karşı, 11 yıl boyunca Avrupa başkentlerinde ve İsviçre mahkemelerinde büyük bir mücadeleye önderlik etti. İsviçre Mahkemesi’nin verdiği mahkumiyet kararını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine götürdü ve tarihi bir zafer kazandı. Devletin yapamadığını yaptı ve Türkiye’nin sırtından 40 yıllık bir yükü kaldırdı.

ABD emperyalizminin Türk Ordusu’nu tasfiye etmek amacıyla sahneye koyduğu Ergenekon ve Balyoz tertiplerini bozdu. Türk Ordusu’nu esaretten kurtardı.

Türk Ordusu, eğer bugün Vatanı savunma görevini icra ediyor, sınır ötesinde “Fırat Kalkanı” ve “Zeytindalı Operasyonları”nı yapabiliyorsa, bu Doğu Perinçek’in önderlik ettiği Vatan Partisi’nin yürüttüğü mücadele sonucunda Silivri duvarlarının yıkılmasıyla mümkün olmuştur.

Doğu Perinçek, 15 Temmuz gecesi FETÖ’nün darbe girişimini en başından doğru olarak tahlil etti. Saat 22.00’dan itibaren bütün Partiyi seferber ederek aldığı tarihi tavırla Türkiye’nin kaderini belirledi.

Ertesi gün saat 6.30 sıralarında AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan’ın TBMM bahçesinde Ulusal Kanal kamerasına söylediği üzere; “Sizin grup (Doğu Perinçek’in önderlik ettiği Vatan Partisi) olmasaydı darbe girişimi başarıya ulaşacaktı.”

Doğu Perinçek, FETÖ’ye karşı en başından itibaren kararlı olarak mücadele etti. AK Parti başta olmak üzere hemen bütün siyasi partilerin FETÖ ile çeşitli derecelerde ilişkilerinin olduğu koşullarda, sadece ve sadece Doğu Perinçek ve Vatan Partisi, FETÖ’nün gerçek kimliğini doğru olarak tespit etti ve mücadele etti.

AK Parti’nin Oslo’da, Brüksel’de, İmralı’da PKK ile doğrudan görüşmeler yaptığı ve “Kürt açılımı” adını verdiği Güneydoğu’yu PKK’ya verme operasyonunu yürüttüğü günlerde, bu açılıma karşı çıkan tek siyasi Parti, Doğu Perinçek’in Partisi oldu.

AK Parti’nin akil adamlar heyetleri, gittikleri her yerde İşçi Partililerin (Vatan Partisi) protestosu ile karşılaştılar ve sonunda dolaşamaz hale geldiler.

Türkiye en sonunda FETÖ ve PKK konusunda, Perinçek’in dediği yere geldi ve bu iki terör örgütüne karşı mücadele yolunu seçti.

Arkada kalan yıllarda AK Parti, Türkiye’nin bütün komşularıyla olan ilişkilerini bozdu. Bozulan ilişkileri onaran ise Perinçek olmuştur. Türkiye – Rusya, Türkiye – İran, Türkiye – Suriye ilişkileri başta olmak üzere bütün komşularımızla ilişkiler, Doğu Perinçek önderliğindeki Vatan Partisi’nin büyük çabasıyla bugünkü durumuna getirilmiştir.

Türkiye; Rusya ve İran başta olmak üzere komşularıyla yeniden kurduğu iyi ilişkiler sayesinde bugün. Vatan bütünlüğünü emperyalizmden kaynaklanan tehditlere karşı başarıyla savunabilmektedir.

Amerikancı iktidarlar tarafından gerçek kimliğinden uzaklaştırılan ve unutturulan Mustafa Kemal ve Kemalist Devrim, Doğu Perinçek önderliğindeki Vatan Partisi’nin yıllar süren ideolojik ve siyasi mücadelesinin sonunda yeniden milletin hafızasında canlandırılmıştır.

Bu mücadelede Doğu Perinçek’in bizzat kaleme aldığı sekiz ciltlik Kemalist Devrim kitap dizisinin ve bu konuda yazdığı yüzlerce – binlerce makalenin büyük payı olmuştur.

Doğu Perinçek ayrıca önderlik ettiği çalışmayla 30 ciltlik Atatürk’ün Bütün Eserleri çalışmasını tamamlamış ve Türk Milletinin hizmetine sunmuştur.

Vatan Partisi, Siyasi Partiler içinde örnek bir gençlik teşkilatı olan biricik Partidir. Vatan Partisi’nin öncü gençleri ülkenin bütün önemli sorunlarında, Atatürk’ün geleceğimizi emanet ettiği gençler olduklarını, aldıkları tavırlar, verdikleri mücadelelerle defalarca kanıtlamışlardır.

Vatan Partili gençler bugün Türkiye’nin en büyük gençlik kitle örgütüne önderlik etmektedirler.

Doğu Perinçek seçkin bir düşünce, örgüt ve eylem adamıdır. 1964 yılından bu yana örgütlü mücadele içindedir. Bu mücadele içinde kaleme aldığı 73 kitabı bulunmaktadır.

Siyaset, ekonomi, tarih, felsefe, sanat vb alanlarda yayınladığı eserleri ile Doğu Perinçek, ülkemizin yetiştirdiği seçkin bilim adamlarındandır.

Doğu Perinçek’in hayatı vatana ve millete adanmış bir hayattır. Mutluluğu, kişisel çıkar peşinde koşmakta aramamış, mutluluğu ülkeye ve halka hizmet etmede bulmuştur.

“Tam Bağımsız ve Gerçekten Demokratik Türkiye” şiarıyla 68 gençlik hareketine önderlik etmiş, 50 yıl boyunca bu ideale sadık kalmıştır.