İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya il ve ilçe teşkilatlarıyla istişare toplantısı kapsamında Gazipaşa'ya geldi. Parti binasında partililerle sohbet eden Akşener, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Muhtarlar Derneği’ne uğrayarak muhtarların sorunlarını dinleyen Akşener, kendisine iletilen sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyacaklarını söyledi. Yaklaşık 1 saat ilçede kalan Akşener, Alanya’daki programa katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Akşener, Alanya programına partisinin ilçe teşkilatını ziyaret ederek başladı.  İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, burada yaptığı konuşmada “Sayın genel başkanımız Alanya’da ağırlamanın onurunu yaşıyoruz. Bizlere bu guru yaşattığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Antalya merkeze geldiğini ancak ilçeleri ziyaret etme fırsatı olmadığını belirten Akşener, ziyaretlerine Gazipaşa ve Alanya’dan başladıklarını ifade etti. Akşener, “Vira bismillah dedik. Bugün ve yarın Antalya’da 10 ilçeyi ziyaret etmeyi planlıyoruz. Yerel seçimlerde ilçe ziyaretlerini gerçekleştiremedik. Bu bizim için geç kalmış bir ziyaret. Ziyaretimize Akdeniz, Marmara ve Trakya’da bu ziyaretlerimiz devam edecek. Bu toplantılar bir salon toplantısı olmayacak. Vatandaşla iç içe olacağız. Sorunlarını ve sorularını dinleyeceğiz” dedi.
 

Akşener daha sonra ise Alanya’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Akşener daha sonra beraberindeki partililerle birlikte Mola Kavşağında bulunan Taksi durağını ziyaret edip, taksici esnafıyla sohbet etti. Akşener ardından Atatürk caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Akşener, ziyaretlerin ardından üçüncü durağı olan Manavgat'a gitmek üzere Alanya'dan ayrıldı.