HABER- Yüksel SOYLU

Yıllardır Saadet Partisi’nin Alanya İlçe teşkilatında çeşitli kademelerin de  görev yapan Mustafa Bacak Siyasel Bilgiler Fakultesi mezunu olup deneyimli bir kardeşimizdir. Gazipaşa Saadet Partisi İlçe Başkanı Nuri Kaplan Mustafa Bacak’ın Belediye Başkan adaylığı için açıklamada bulundu. Gazipaşa’yı saadetli yarınlara ulaştırmak üzere yola çıktıklarını söyleyen Başkan Nuri Kaplan, “İnsanların değer gördüğü bir toplumda,insanların fikir ve görüşleri de değer görür. Saadet Partisi’nin iktidarında insanlara değer verilir, kimse görüşünden dolayı kınanamaz, ayıplanamaz. Hiçbir kimse bir görüşü benimsemeye veya reddetmeye zorlanamaz. Gazipaşa’yı da saadetli yarınlara kavuşturmak üzere, Saadet Partisi Gazipaşa Belediye Başkan adayımız Mustafa Bacak ile gece gündüz çalışarak hedefimiz olan Gazipaşa Belediyesi’ni kazanarak Mustafa Bacak’ı Saadetli yarınlarda buluşacağız” dedi.

Başkan adayı Mustafa Bacak ise gece gündüz demeden ‘’Yaşanabilir Gazipaşa İçin’’ çalışmalarına devam ediyor.

MUSTAFA BACAK KİMDİR ?

Mustafa Bacak, 1968 yılında Alanya’da dünyaya geldi. Antalya İl Başkan Yardımcısı ve Gazipaşa Bölge Sorumlusu olan Mustafa Bacak, 1979 yılında Barbaros İlkokulu’ndan, 1986 yılında Alanya İmam Hatip Lisesi’nden, 1991 yılında da Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Bacak, askerlik görevini tamamladıktan sonra farklı şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı. Finans alanında kendi işyerlerini kurup işletmeye başlayan Mustafa Bacak, 1986 yılından bu yana gönül verdiği Milli Görüş davasının içinde hemen hemen her alanda görev aldı.

Milli Gençlik Vakfı Alanya Başkanlığı, ALİMDER (Alanya İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği) Başkanlığı gibi görevleri üstlenen Bacak, halen Antalya İl Başkan Yardımcısı ve Antalya İl Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini yürütüyor. Mustafa Bacak, evli ve iki çocuk babasıdır. Mustafa Bacak, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Antalya, Gazipaşa Belediye Başkan Adayı oldu.