HABER - Hasan KAYA

Türkiye'nin bir çok il ve ilçesinde olduğu gibi Gazipaşa'da da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin kongre süreci başladı. Aralık ayında gerçekleşecek olan kongrede yeni İlçe başkanı belirleyecek olan CHP ilçe yönetimi Gazipaşa'da seçim sürecine girdi. İlçede Seçim sürecinin başlaması ile birlikte CHP'den İlçe Başkanlığı adaylığını açıklayan ilk isimde 2012 ve 2014 yılları arasında İlçe başkanlığı yapan CHP eski  İlçe başkanı Vural Görgülü oldu.

Facebook sayfasında bir paylaşım yaparak İlçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Eski İlçe Başkanı Görgülü'nün paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer;

Bu bizim ne ilk yolculuğumuz ne de son. Bizimkisi bir tutku bir sevda. Kimileri için bir araç olsada siyaset bizim için bir amaç işte bu amaç doğrultusunda tekrar biz demek için niceliği değil niteliğinde söz sahibi yapmak için yeniden yola çıktık elbette bazı hatalar ve yanlışlar yapılmıştır.elbette bazı kalpler kırılmıştır lakin hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şeyimiz yoktur.İnsanlar partiler yanlış yapabilir  öngörüleriniz doğru çıkmayabilir ama bütün bu yanlışlar dava arkadaşlarımızla birlikte göğüslenip doğru ya her hal ve her şart altında birlikte yürüyebilmektir.Dava adamlığı partiye küsmek. Partiye tavır almak doğru bir anlayış değildir. Doğru anlayış yanışlarımızdan ders çıkarıp birlikte  doğruya yürütebilmektir. İşte bu doğrultuda bizler partimizin geleceği için taşın altına elimizi koyduk . Arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki kongre sürecinde yeni bir heyecan ve anlayışla karşınıza çıkacağız. Kongrenin sonuncunda kesin olan bir şey var ki partimiz dahada güçlenmiş olarak çıkacaktır.”