p>CHP Alanya İlçe Teşkilatı, yaklaşık 15 önce Alanya, Manavgat, Serik, Akseki, Gazipaşa ve Gündoğmuş ilçelerinin koordinatörlüne atanan Uğur Osman Koç'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. 
Manavgat İlçe Koordinatörü iken Alanya Bölge Koordinatörlüğü'ne atanan Uğur Osman Koç'u, CHP Alanya İlçe Teşkilatı ziyaret etti. 
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (AEDAŞ) hizmet binasında gerçekleşen ziyarete CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci ile Alanya Belediye Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu katıldı. Ziyarette CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış İlçe Müdürü Niyazi İnce de hazır bulundu.  
ALANYA'NIN ÖNEMİ ANLATILDI
Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Takavut, Alanya'nın turizmde sektöründeki yeri ve önemi hakkında bilgiler verdi. Elektriğin turizm sektörü için önemine değinen Takavut, son yıllarda özelleştirmenin getirdiği dinamiklikle ilçede önemli yatırımlar yapıldığının altını çizdi. Koç'a yeni görevinde başarılar dileyen Takavut, yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında da bilgiler aldı. 
Alanya, Manavgat, Serik, Akseki, Gazipaşa ve Gündoğmuş İlçe Koordinatörü Koç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alanya'nın bölge ve Türkiye açısından öneminin farkında olduklarını ve çalışmalarını geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu yönde yapacaklarını söyledi. AEDAŞ'ın Alanya'ya ayrı bir önem verdiğini dile getiren Koç, "Alanya gün geçtikçe sürekli ve kaliteli enerji tüketilmesi noktasında daha iyi yerlere gelecek. Bunu hep birlikte başaracağız" dedi.
CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış İlçe Müdürü Niyazi İnce ise CHP heyetine son günlerde gündemde olan "Fatura bedelleri" konusunda bilgi verdi. İnce, şirketlerinin öngördüğü herhangi bir gizli yada açık zammın söz konusu olmadığını belirtti. 
CHP İlçe Başkanı Takavut ve CHP'li meclis üyeleri, ziyaret sonrası Koç ve İnce'ye teşekkür ederek hizmet binasından ayrıldı.