Burak Öztunç - Özel Haber


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan Menderes Türel ve Muhittin Böcek seçime sayılı günler kala son gaz çalışmalarına devam ediyorlar. Cumhur İttifakı Adayı Menderes Türel ve Millet İttifakı Adayı Muhittin Böcek, mahalle mahalle gezerek tüm Alanya’da çeşitli programlarda boy gösteriyorlar.

VATANDAŞLARA HEDİYE DAĞITILIYOR

İki aday da katıldıkları programlarda vatandaşlara hatıra niteliğinde küçük hediyeler dağıtıyorlar. Üzerlerinde kendi reklamları olan birçok hediyeyi vatandaşlara dağıtan Türel ve Böcek’in hediyeleri Alanya’da da yüzlerce eve girmiş durumda. Cumhur İttifakı adayı Menderes Türel’in en çok dağıttığı hediye açacak. Millet İttifakı Adayı Muhittin Böcek ise en tipi büyük çakmaklardan dağıtmayı daha çok tercih ediyor. İki adayın hediyesini alan vatandaşlar, ‘Böcek yakıyor, Türel açıyor’ yorumlarında bulundular.

‘YAK MANGALI, AÇ KAPAĞI KEYFİNE BAK'

Muhittin Böcek ve Menderes Türel’in hediyelerini alan bir vatandaşın sosyal medyadan yaptığı yorum ise görenleri kahkahalara boğdu. Sosyal medya üzerinden iki adayın hediyelerini paylaşan vatandaş, “Menderes Türel’in açacak hamlesine, Muhittin Böcek’ten çakmak karşılığı geldi. Benim çıkardığım mesaj; yak mangalı, aç kapağı keyfine bak diyorlar. Çok güzel yapalım ama bunun eti var, kömürü var, içeceği var biraz da onlardan haber verin.” ifadelerini kullandı.