ÖZEL HABER - GAZETE ALANYA

CHP Alanya İlçe Teşkilatı 96. Yıl Birlik ve Dayanışma Yemeği'nde bir araya geldi. Programa CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve çok sayıda partili katıldı.

CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nda geçtiğimiz günlerde 29 Aralık’ta yapılacağı açıklanan kongrede başkanlığa aday olan Coşkun Karadağ, Sefa Çorbacı ve Ömer Zavlak’ın kulis çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 29 Aralık’ta yapılacak kongre için işi çok sıkı tutan mevcut başkan Coşkun Karadağ bu anlamlı program sonrası delege isyanı ile karşı karşıya kaldı.

Gold City’de yapılan programa Cumhuriyet Halk Partisi’nden birçok delege davet edilmeyi unutuldu. Özellikle geçtiğimiz dönemde yapılan delege seçimlerinde yeni delege olan birçok ismin programa davet edilmemesi üzerine delegeler isyan ettiler. Programda CHP’ye emek veren birçok ismin de katılmadığını belirten partililer, “Coşkun Karadağ ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değiliz. Bize nezaketen bile olsa davet edilmeliydi. Kritik seçimler öncesi sadece kendi tarafında olan isimlerle yaptığı program ne partimize yakıştı ne de Coşkun Başkan’a. CHP’nin yıllardır sürdürdüğü demokratik duruş resmen sabote ediliyor.” dediler.

Bir çok delege Coşkun Karadağ’dan "bu gecenin rövanşını sandıkta alacağız" dedikleri öğrenildi.