Gazipaşa'da göreve geldiği günden bu yana bir türlü Belediye Başkanı Dr Adil Çelik ile yıldızları barışmayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gazipaşa İlçe Başkanı Sait Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin, Genel Merkezin talimatıyla görevden alındı.

Gazipaşa’ya bomba gibi düşen bu haberden sonra  herkes boşalan koltuğa kimin geçeceğini merakla beklemeye başladı. Kimileri Yılmaz'dan boşalan koltuğa Ali Doğan'ın İlçe başkanı olarak oturacağını iddia ederken kimileri ise başka isimlerinde olduğunu söylüyor.

AK Parti Gazipaşa ilçe yönetimi genel merkez tarafından görevden alındı. İlçe Başkanı Sait Yılmaz, 1 ay önce istifa ettiğini ve istifasının bugün kabul edilerek, yönetiminin görevden alındığını söyledi. Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı'nda geçen yıl aralık ayında yapılan olağan kongre sonrası göreve gelen yönetim kurulu genel merkez tarafından görevden alındı.

İlçe Başkanı Sait Yılmaz, "1 ay önce istifa etmiştim. Bugün istifam onaylandı. O doğrultuda ilçe yönetimi de genel merkez tarafından görevden alındı" dedi.