Bir yılı aşkın süredir sahada yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Şahin, bugün Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şube Başkanı Zuhal Sirkeli ve yönetimi ile bu yıl 25’incisi düzenlenecek “Atatürk Halk Koşusu” ile ilgili yapılan hazırlık çalışmaları ile Alanya’nın sorunlarının çözümüne yönelik projeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Alanya’da hafta sonu alarmı: Herkes eve kapanacak Alanya’da hafta sonu alarmı: Herkes eve kapanacak

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Zuhal Sirkeli, “2013 yılında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı görevine geldiği günden bugüne kadar Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Mehmet Şahin başkanımızdan ne zaman destek istesek bizlere elinden gelen desteği verdi. ALTSO’ daki görevinden sonra da bizlere verdiği desteklere aynı şekilde devam etti. Bugün de başkanımızı Çözüm Ofisinde ziyaret ettik ve 10 Mart 2024 tarihinde 25’incisini düzenleyeceğimiz “Atatürk Halk Koşusu” ile ilgili yaptığımız çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımız her yıl olduğu gibi bu yılda organizasyonumuz için elinden gelen desteği vereceğini söyledi. Yönetim Kurulum, üyelerim ve Alanya halkı adına Alanya’ya mal olmuş bu organizasyona verdiği destekler için Mehmet Şahin başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.   

Şahin ziyaret ile ilgili sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda “Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şube Başkanı Zuhal Sirkeli ve yönetim kurulu üyesi dostlarımızı Çözüm Ofisi’mizde ağırladık. Her zaman yanlarında olduğumuz Atatürkçü Düşünce Derneği yönetimi ile geleneksel hale gelen ve 10 Mart 2024 tarihinde 25’incisi düzenlenecek “Geleneksel Atatürk Halk Koşusu” ile ilgili yapılan çalışmaları değerlendirdik. Alanya’mızın sorunlarının çözümü ile ilgili projelerimiz konusunda da karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri ve değerli fikirleri için teşekkür eder; başarılı çalışmalarının devamını dilerim.” ifadelerini kullandı.