Özçelik, İlçe Başkanı Bülent Kandemir, mevcut İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Yöneticileri, mevcut Belediye Meclis Üyeleri, önceki dönem İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte sabah erken saatlerde Toptancı Hali’nin ziyaret etti. Önce Hal Müdürümüz Sayın Gazi Öten’i makamında ziyaret eden Osman Tarık Özçelik ve beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Yöneticileri, hal esnafının sorunlarını ve yeni hal projesiyle ilgili gelişmeleri dinledi.

Alper Arıkan, Aydın’a destek verecek Alper Arıkan, Aydın’a destek verecek

Görüşmede bulunan hal esnafı Özçelik’e büyük bir teveccüh gösterirken, özellikle Türkler’de halen inşa edilmekte olan hal binasına taşınmak istemediklerini, inşa edilen binanın hiçbir koşulda Alanya Toptancı Hali için fiziken yeterli olmadığını, yeni halin kendilerinin görüşleri alınmadan projelendirildiğini, projenin 2016 – 2017 yıllarında daha çok dönemin Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminin telkinleri doğrultusunda hazırlandığını ifade ettiler. Hal esnafı, Alanya’nın doğusunda kendileri için uygun bir yer tahsisi talep ettiklerini, tahsisin yapılması durumunda bina inşaatını hal esnafının kendisinin tamamlayacağını belirttiler.

Daha sonra, CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, beraberinde heyet, Hal Derneği Başkanı Kaya ile birlikte Toptancı Halinde faaliyet gösteren tüm esnafı tek tek ziyaret ederek görüşlerini dinledi. Özçelik, yaptığı değerlendirmede “Toptancı Hali Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk sahasında. Ancak, biz esnafımız ile Büyükşehir Belediyemiz arasında yapıcı bir aracılık rolü oynayacağız ve esnafımızın yanında yer alacağız” dedi.