32 yaşındaki genç iş adamı, Akman Hafriyat sahibi Hakan Akman, Okurcalar’a muhtar adayı olduktan sonra kendisine verilen destekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti. Alanya’nın gelişen ve büyüyen mahallesi Okurcalar'ı daha da geliştirmek adına yola çıktıklarını belirten aday Akman ‘’Bana olan güvenlerini asla sarsmayacağım’’ dedi.

2825115

"AZA ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı

Hakan Akman azalarıyla yaptığı istişare toplantısının ardından,  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Saygıdeğer Okurcalar Mahallesi sakinleri; Okurcalar Mahalle muhtar adaylığımı açıkladığım günden itibaren Mahalle sakinlerinin bana vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim. Bana olan güvenlerini asla sarsmayacağım. Okurcalar Mahalle muhtar adaylığımda bana destek olacak çalışma ekibim ve aza arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bu onurlu göreve, doğup büyüdüğüm Okurcalar Mahallem için talibim, aza arkadaşlarımla da bu heyecanı paylaşıyorum. Birlikte çıktığımız bu yarışta, sandık başına gidecek seçmenlerimizin oylarına talibiz. Alanya’nın gelişen, büyüyen mahallesi Okurcalar Mahallemizi daha da geliştirmek ve Alanya’mızın gözbebeği yapmak için çalışmaya ve örnek muhtar olmaya hazırım”