Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Ak Parti Genel Merkezi’nin oluruyla Alanya Belediye Başkan Adaylığı’nın resmi olarak açıklanması an meselesi olan Mimar Mustafa Toklu 1’e 1 yaptığı ziyaretler yanı sıra toplu buluşmalar ile de vatandaşların görüş ve önerilerini almaya devam ediyor. Bu sabah gençlerle bir araya gelen Toklu, gençlerle sürekli iletişim halinde olmayı ve onların fikir ve düşüncelerine değer verdiğini sık sık ifade ediyor.

Özçelik’in ilginç ataması: Ak Partili Durmaz’ı zabıta amiri yaptı Özçelik’in ilginç ataması: Ak Partili Durmaz’ı zabıta amiri yaptı

Buluşmada gençlerin sorularını cevaplayan Toklu, “Unutulmamalıdır ki her genç birey farklıdır. Bu nedenle gençlerin ihtiyaçlarını ve tercihlerini anlamak önemlidir. Gençlerle iletişimimiz, karşılıklı anlayış, saygı ve açıklık temelinde devam edecektir. Gençlere değer vermek, onların potansiyelini tanımak, seslerini duymak için daha sık bir araya gelerek bireysel ve toplumsal ihtiyaçlarını ve tercihlerini göz önünde bulundurarak çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Gençlerin Türkiye’nin geleceğindeki rolünün çok büyük olduğunu belirten Toklu, her zaman onları destekleyeceklerini belirtti.