Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, Alanya Kültür Merkezi’nde ilçe kongresini bugün gerçekleştirdi. Mevcut İlçe Başkanı Mustafa Sünbül’ün listesinde birçok yeni isim yönetim ve il delegesi olarak girdi. 
Başkan Sümbül ve  yönetim kurulu üyesi Hasan Cantürk’ün kendi yazdıkları delegeler tarafından isimlerinin üzerlerinin çizilmesi bir hayli düşündürücü oldu. Ayrıca  MHP 23. Dönem Antalya Milletvekili ve MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız’da İl delegesi listesindeki sıralamada MHP’li delegeler tarafından üzeri çizilerek çizikten nasibi almış oldu. 

TOKSÖZ YÜCEL’İN KONTENJANINDA MI

MHP’nin yapılan kongresinde Alanya Ülkü Ocakları eski başkanlarından, Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Toksöz il delege listesine yazılmadı ve Toksöz  liste dışı bırakıldı. Listeler hazırlanırken görüşü alınan Alanya Belediye Başkamı Adem Murat Yücel’in Toksöz’ü 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde listesinden kontenjan adayı göstereceği ifade ediliyor. 

TABAN CANTÜRK’Ü İSTEMİYOR MU

Başkan Özçelik, atamaları ne zaman yapacak? Başkan Özçelik, atamaları ne zaman yapacak?

Mustafa Türkdoğan başkanlığı döneminde yönetim kurulu Üyesi olan Mustafa Sünbül’ün yeni yönetiminde tekrar listeye yazılan, delegeler tarafından listede isminin üzeri çizilen Hasan Cantürk’ü parti tabanın istemediği ortaya çıktı. Bazı partilerin ise “Alanya’nın kırsalında hangi köyü veyahutta hangi yaylayı biliyor. Dinçayından bıraksan tek başına Alanya’ya gelemeyen birisinden Başkan Sümbül’ün beklentisi ne olabilir ki” şeklinde serzenişte bulundular.