Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI

Alanya Ticaret Odası arkasında bulunan esnaf ve Tüketici Hakları Derneği’ni de ziyaret eden Demir, dernek başkanı Cemal Şencan ile bir araya gelerek sorunları ve çözüm önerilerini konuştu. Alanya’nın ismi ilk açıklanan belediye başkan adayı olan Demir, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin ve ittifakın ortak adayı olarak seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı. Demir, “Daha yaşanabilir bir Alanya için biz de varız. Alanya’nın geleceği Gelecek Partisi’nden sorulur. Daha huzurlu, hizmetini almış bir Alanya için bu yola baş koyduk. Çok değerli Alanyalı hemşerilerimizin desteği, ortak bir bakış ve tüm görüşlerdeki seçmenlerin tabanda birleşerek, kaliteli, dinamik, çalmayan ve çaldırmayan bir duruş ile seçimleri Alanya’da hep birlikte kazanacağız” diyerek projelerini de yakında kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

‘TÜM KESİMLERLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ’

Eski Konya, Denizli Emekli emniyet müdürü olan ve uzun yıllar İnterpol, Uluslarar arası İlişkiler Daireleri de önemli görevler ifa eden, 4 dil bilen ve yüzden fazla ülkede bulunmuş olan Mevlüt Demir, Alanya’nın kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, “Alanya benim memleketim, burada dünyaya geldim. Buraya hizmet etmek şerefine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkın belediye başkanı olmak için elimizden geleni yapacağız. Alanya’yı hak ettiği yere getirmek için tüm kesimlerle iş birliği içinde olacağız” dedi.