İlk olarak teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, iyi günde ve kötü günde takımın yanında olduğunu söyledi. Takım içinde iyi bir dayanışma olduğunu ve ligin ilk maçlarında iyi futbol oynadığını belirten Çavuşoğlu, “Birkaç kez şanssızlığa da uğradınız ancak her şeye rağmen yenilgisiz olarak yolunuza devam ediyorsunuz. Daha önce burada futbol oynayan ve tekrar aranıza katılan oyuncuların olması ne kadar güzel bir camia olduğumuzun bir göstergesidir. Sizlere güveniyoruz. Corendon Alanyaspor inşallah bu sezon Trendyol Süper Lig’e damgasını vuracak. İyi günde de kötü günde de yanınızdayız. Başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra yönetim kuruluya bir araya gelen Çavuşoğlu, kulübe sabit gelir kaynadığı oluşturulması konusunda yapılacak çalışmalara destek vereceğini dile getirdi.

ALKÜ Kadınlar Ayak Tenisi Takımı, Türkiye şampiyonu oldu ALKÜ Kadınlar Ayak Tenisi Takımı, Türkiye şampiyonu oldu

Ziyaret sonunda Başkan Hasan Çavuşoğlu, kulübe katkılarından dolayı önceki dönem Dışişleri Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’na, üzerinde ismi yazan 10 numaralı formamızı ve teşekkür plaketi takdim etti.