Şıhlar, Fakırcalı ve Kocaoğlanlı Mahallesi sakinleri tarafından coşku ve sevgi gösterisi ile karşılanan Şahin, tüm mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşıp, sohbet ederek beklentilerini dinledi. Siyasi hayatı boyunca çalışmalarında halk ile iç içe olmayı önemseyen, sadece iyi gününde değil kötü gününde de yanlarında olmaya özen gösteren, halk odaklı politikaları ve etkileşimiyle dikkat çeken Şahin’e Şıhlar, Fakırcalı ve Kocaoğlanlı Mahallesi’nden verilen destek kimseyi şaşırtmadı.

Program kapsamında mahalle sakinlerine yaptığı konuşma ile sağlık, altyapı ve çevre gibi konular başta olmak üzere projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Şahin, vatandaşlara da söz vererek onların beklenti ve önerilerini dinledi. Şahin, her zaman yaptığımız gibi şeffaf ve katılımcı bir anlayış ile her bir vatandaşımızın fikirlerini dinleyerek Alanya’mızda hizmet girmeyen nokta bırakmayacaklarını belirtti.

Etkinliğe katılan çok sayıda vatandaş, “Mehmet Şahin’i ilk kez burada görmüyoruz. Sadece düğünlerimizde değil, kötü günlerimizde de yanımızda oldu. Özellikle Mehmet Şahin’in ticaret odası başkanlığı görevindeyken doğu mahalle yaylaları için hizmete soktuğu ve üç yıldır hizmet etmeye devam ambulanslar ve sağlık hizmetleri bizler için çok önemliydi bu konuda da duyarlılık göstererek elini taşın altına koydu ve bu hizmetin bize gelmesini sağlayarak birçok hayatın kurtulmasına vesile oldu. Hiçbir zaman unutamayacağımız bu hizmeti için kendisine çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Alanyalı öğrenci 18 yaşında kansere yenildi Alanyalı öğrenci 18 yaşında kansere yenildi

Akşam saatlerinde ise Şahin, sırasıyla Akgün Ailesi’nin evladı Yusuf Eymen’in sünnet düğününe, ayrıca Aydoğan ve Akın Aileleri’nin evlatları Ayşegül ile Hasan Can’ın, Özlük ve Güler Aileleri’nin evlatları Naciye ile Mehmet Ali’nin, Gürkan ve Ünalan Aileleri’nin evlatları Kader ile Ali’nin, Pişkin ve Özer Aileleri’nin evlatları Seda ile Zafer’in düğün merasimine katılarak, “Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah mesut etsin inşAllah” mesajı verdi. Şahin’e vatandaşın ilgisi ise her zamanki gibi yüksekti.