31 Mart‘ta yapılacak seçimlerinde Mahmutlar Mahalle Muhtarı olmayı hedefleyen Ahmet Sönmez, Mahmutlar Mahallesi 135 Nolu cadde (Közz Et yanı) adresinde oluşturduğu irtibat bürosuna gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutlu.

SÖNMEZ ‘’KÖPRÜ VAZİFESİ OLACAĞIM’’

‘’Çözümse çözüm, hizmetse hizmet, sonuna kadar devam’’ devam diyen Aday Ahmet Sönmez, ‘’Mahmutlarımıza hizmet etmek boynumun borcu olduğu için muhtar adayı olmaya karar verdim. Halkımızla belediyelerimiz ve kamu kuruluşları arasında köprü vazifesini yerine getirip, Mahmutlar halkımızın isteklerini karşılamaya gayret edeceğim’’ dedi.

Başkan kim olacak? Ak Parti Alanya’da yeni süreç Başkan kim olacak? Ak Parti Alanya’da yeni süreç

MUHTARLIK ALTYAPIM HAZIR

Mahmutlar’ın öz evladı olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Ahmet Sönmez “Mahallemizde doğdum, 1996 yılında Mahmutlar Belediyesi bünyesinde çalışmaya başladım. Makam şoförlüğü, çavuşluk, şantiye şefliği görevlerimi layıkıyla yerine getirdim. Büyükşehir yasası sebebiyle belediyemizin kapatılmasıyla, Alanya Belediyesi bünyesinde 2019 yılına kadar hizmet ettim. 2020 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Mezarlıklar Müdürlüğü’nde göreve başladım ve 2023 yılı Nisan ayında emekli oldum. Bu hizmetleri yaparken epey tecrübe edindim. Yani muhtarlık yapmak için benim altyapım hazır. Adaylık konusunda şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve teveccüh için ayrıca ziyaretlerimize gelen herkese teşekkür ediyorum’’ şeklinde bir açıklama yaptı.