p>Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi işbirliğinde 30 Ağustos’da Zafer Bayramı ve Şehitleri Anma Programı düzenlenecek. Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da gerçekleştirilecek programda mevlid-i şerif, Kuran tilaveti ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Müziği konseri yer alacak.
BAŞKAN YÜCEL, TÜM ALANYA HALKINI DAVET ETTİ
Alanya Belediye Başkanı Yücel, Alanya Belediyesi ve Kent Konseyi’nin işbirliğinde Kültür Merkezi’nde düzenlenecek 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Şehitleri Anma Gecesi’ne tüm Alanya halkını davet etti. Başkan Yücel,  “Kent Konseyimiz ve belediyemizin ortak olarak düzenlediği 30 Ağustos’taki program pazar gecesi saat 20.00’de Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Hem salonlarımızda hem de  salon dışında görsellerin dev ekranlarda yansıtılması ile manevi duygularla şehitlerimizi yâd etmeyi planlıyoruz. Tüm halkımızı bu programa davet ediyoruz. Bu vesile ile tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı şimdiden kutluyorum.  ” dedi.
ÖZCAN: ŞEHİTLERİMİZ MANEVİ BİR PROGRAM DÜZENLEDİK
Ülkemizdeki zaferlerin kazanımının birlik ve beraberliği perçinleyeceğini belirten Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ise; “Alanya Belediyesi ve Alanya Belediye Başkanımızla işbirliği ile bir program düzenledik. Bu sene programımızda bir değişiklik yaparak 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Şehitleri anma programı düzenledik. Bu programı Kültür Merkezi’nde yapacağız. Programımızda İstanbul Büyük Şehir Tasavvuf musikisi korosu, Kuran-ı Kerim, ilahi,  dua, Kasideler ve Mevlevi Şerif olacak. Tüm halkımızı, odalarımızı ve STK’larımızı programımıza davet ederiz.” dedi. Çok güzel ve duygusal anların yaşanacağına inandığını belirten Kent Konseyi Başkanı Özcan, dünya ikinciliğini ikinci defa kazanan Hafız Muhammet Recep’in de programda Kuran-ı Kerim okuyacağını söyledi.