p>Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen, temel amacı kent halkının sahip olduğu fakat kullanamadığı kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada aracılık yapmak olan Alanya Belediyesi Gönül Pınarı Mağazası, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor
Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Gönül Pınarı Mağazası, gülen yüzlerin sayısını arttırmak ve mutlulukları paylaşmak için Sivil Toplum Kuruluşlarıyla zaman zaman birlikte hareket ederek hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini bir araya getiriyor.
Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Engelsiz Yaşam Evi Derneği ve Norveçli destekçileri “Geleceğimiz İçin İnşaa Ediyoruz” (Building Our Future) Yardımlaşma ve Dayanışma Kuruluşu iş birliğinde Gümüşkavak Mahallesi’ne kıyafet yardımı yapıldı. Çocuklara da oyuncak dağıtıldı.
GÜMÜŞKAVAK MAHALLESİNDE GÜLMEYEN YÜZ KALMADI
Alanya Belediyesi Gönül Pınarı tarafından 7 den 70 e tüm ihtiyaç sahiplerine giyecek yardımı yapıldı. Engelsiz Yaşam Evi Derneği ile birlikte Gümüşkavak Mahallesi’nin ana sınıfında okuyan öğrencilerine de oyuncaklar dağıtılarak çocukların sevinçleri paylaşıldı. Gümüşkavak programı çerçevesinde yol üzerinde görülen tüm çocuklara da çeşitli oyuncaklar dağıtıldı. Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül,  Alanya Belediyesi’nin Sivil Toplum Örgütleriyle ve sosyal derneklerle, sosyal projelerde birlikte hareket etmeye devam edeceğini söyledi.