p>Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan 15 Temmuz’u anlatan bir mesaj yayınladı.

Türkdoğan’ın mesajı şu şekilde:

Tarih 15 Temmuz 2016 tam bir yıl önce Türk milleti emsali görülmemiş bir şekilde tankların önüne yatarak mermilere vücutlarını siper ederek akıllarında şehadete ermekten başka bir düşünce olmadan vatan hainlerine gereken dersi vermiş bu asil milletin gücünü göstermiştir. Türk milleti bir yumruk olmuş sabaha kadar okunan selâlara analarımızın Fetih Sureleri eşlik etmiş, hainlere karşı kazanılan bu zafer milletimizin zaferlerle dolu tarihine eklenmiştir. Bu millet tarih boyunca pek çok keskin dönemeçten geçmiş, pek çok ağır imtihanı alnının akıyla atlatmıştır. Bu tarihi vakalarda; millet adına hüküm süren, söz söyleyen kişilerin dirayetli durmaları Türk milletinin de kaderini değiştirmiştir.

 

İstanbul’un fethi nasıl gemileri karadan yüzdürecek ferasete bağlıysa, Kürşad İhtilali; “Çin’e karşı 40 kişiyle de olsa direnelim” diyen cesarete nasıl bağlıysa; 15 Temmuz gecesi gerçekleşen karanlık işgal girişiminin akamete uğraması da MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin duruşuyla alakalıdır. Darbe girişiminin daha ilk dakikalarında tehlikeyi sezerek darbe girişiminin adımları atılmaya başlandığında Milliyetçi Hareket Parti’mizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli MHP Genel Merkezine gelerek yaptığı açıklama ile hükümet ve devletin yanında bir duruş göstermiştir. O gece MHP Genel Merkezinde \\\'Vatan Nöbeti\\\' tutulmuştur.

Gazi meclis o gece Türk uçaklarını ele geçiren üniformalı teröristler tarafından bombalanmıştır. Teröristlere atılmayan bombalar o gece Ankara Gölbaşı\\\'nda kurulu bulunan özel harekat polislerinin başına yağdırılmıştır.

 

15 Temmuz gecesi Türk milletinin tankları durdurması, can siperane duruşu sonrasında girişim engellenmiş ve Türk Devleti terörist unsurların eline geçirilmemiştir. Milliyetçi Hareket Parti’mizin Sayın Genel Başkanı Bahçeli; 15 Temmuz gecesi, en başından beri yabancı istihbarat örgütlerinin ileri karakolu olan FETÖ’ye karşı göğüs germiş ve insiyatifini milli iradenin tecelligâhı seçilmiş meclisten yana kullanmıştır.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin tavrı sayesinde; MHP ve ülkücü hareketin, devlet mekanizmasının sigortası, milletin hakiki fedaileri olduğu tekrar anlaşıldığı idrak edilmiş oldu.  MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin “12 Eylül\\\'de bizim çocuklar kazanmıştı demişlerdi. Çok şükür 15 Temmuz\\\'da onların gayri meşru çocukları kaybetmiştir\\\" sözleri hain gecenin özeti ve son sözü olmuştur.

15 Temmuz’da destan yazan Türk Milleti ile övünüyor, Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz.