p>Alanya İlçe Müftüsü Mustafa Topal ve müftülük çalışanları, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu\\\\\\\'yu makamında ziyaret etti.

\ \ \ \

11-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan, Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri hakkında Kaymakam Harputlu\\\\\\\'ya bilgi veren Müftü Topal, bu yıl Kutlu Doğum Haftasının “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temalı olacağını söyledi. Alanya İlçe Müftüsü Mustafa Topal, “Kutlu Doğum Haftası 11-20 Nisan tarihleri arasında ülkemizde değişik organizasyonlar ile kutlanmaktadır. Biz de İlçe Müftülüğü olarak değişik etkinliklerle Peygamber efendimizi hatırlamak ve anmak adına kutlayacağız. Kutlama etkinliklerimiz kapsamında ilk olarak Mülki İdari Amirimiz olan Alanya Kaymakamımız Sayın Mustafa Harputlu\\\\\\\'yu makamında ziyaret ederek etkinliğimizi başlattık. Etkinliklerimize Kaymakamımızı da davet etmek için kendilerine ziyarete gelmiş bulunmaktayız. Bizleri kabul ettiği için tüm din görevlisi arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum\\\\\\\" dedi.

\ \ \ \

KAYMAKAM HARPUTLU \\\\\\\"ÜLKEMİZİN REFAHA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM\\\\\\\"

\ \ \ \

İlçe Müftüsü Mustafa Topal ve Müftülük çalışanlarının Kutlu Doğum haftası nedeniyle gerçekleştirmiş oldukları ziyaretinden dolayı teşekkür eden Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, \\\\\\\"Her yıl Peygamber Efendimizin bir özelliği ön plana çıkartılarak Kutlu Doğum Haftası\\\\\\\'nın teması haline getirilmektedir. Bütün Müslümanların birlik ve beraberliğine, ülkemiz açısından da refaha vesile olmasını diliyorum. Ziyaretlerinden dolayı İlçe Müftümüze ve değerli din görevlisi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum\\\\\\\" dedi.

\ \