p>Alanya Gümüşkavak Mahallesi Kızılova Yayla Şenliği bu yıl 3\\\\\\\'üncü kez düzenlendi gerçekleştirildi.  Şenliğe Alanya’dan binlerce kişi arabalarla akın ettiler. Alanya Gümüşkavak Kızılova Yayla Şenliğine Alanya Belediye  Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükşehir Belediyesi Alanya İlçe Koordianatörü Hüseyin Güney, ile siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, oda ve STK başkanları tam kadro katıldılar

\ \ \ \

Ankaralı Yasin ve Seda Kara coşturdu

\ \ \ \

Pazar günü yapılan şenlikte çeşitli yarışmalar ve konserlerle vatandaşlara güzel bir gün yaşattı. Şenlikte Ankaralı Yasin ve Seda Kara ve yerel sanatçılar sahneye çıktılar. Vatandaşlar müzik eşliğinde şenliğin tadını çıkardılar ve felekten bir gün çaldılar.

\ \ \ \

Yeni ağa Ziya Özdemir oldu 

\ \ \ \

Geçtiğimiz yıl yapılan 2\\\\\\\'inci Kızılova Yayla Şenliği ağası Sevgi Bilgin ağalığı devretti. 3\\\\\\\'üncü Kızılova Yayla Şenliği Ağası ise Ziya Özdemir oldu. 

\ \ \ \

Muhtar Yücel Sezel’den anlamlı teşekkür

\ \ \ \

Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Yücel Sezel şenliğin sorunsuz geçtiğini belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti. Sezel, \\\\\\\"Allah\\\\\\\'a şükür kazasız belasız bir şenliğimizi daha yaptık. Başta şenlik boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel\\\\\\\'e ve bütün ekibine, gece gündüz canla başla çalışan şenlik ekibime, bizlere bu şenliği yapmamızda çok büyük katkıları olan tüm sponsorlarımıza, katkılarını esirgemeyen oda başkanlarımıza, katkılarıyla destek veren tüm esnaflarımıza, bizleri bir yıl boyunca hiç yalnız bırakmayan 2\\\\\\\'nci Kızılova Şenlik Ağası Sevgi Bilgin\\\\\\\'e ve yine yeni seçilen 3\\\\\\\'üncü Kızılova Şenlik Ağası Muhtar Arkadaşım Ziya Özdemir\\\\\\\'e ve uzaktan yakından şenliğimize teşrif eden tüm halkımıza teşekkür ederim.\\\\\\\" dedi.

\ \