Alanya'da 115 akademisyen cübbe giydi Alanya'da 115 akademisyen cübbe giydi

Hayırsever Mesut ve İlknur Akkuş ailesi tarafından Şehit Ömer Halisdemir Ortaokuluna yaptırılan Aysel Kurtuluş Bilişim Teknolojileri sınıfının açılışına Kaymakam Ürkmezer, Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Hayırsever Akkuş ailesi, ALTSO Başkanı Eray Erdem, Okul Yönetimi ve öğrenciler katıldı.

Programda Okul Müdürü Mustafa Koca ve Hayırsever Akkuş ailesi tarafından açılış konuşmaları yapıldı.  Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Bilişim Teknoloji sınıfını yeniledikleri için hayırsever Mesut ve İlknur Akkuş ailesine teşekkür eden Kaymakam Ürkmezer ‘’ Hayırseverlerimizin her anlamda elini taşın altına koyarak Alanya için emek vermeleri bizleri çok mutlu ediyor. Kendilerine tekrardan teşekkür ediyor, Bilişim teknolojileri sınıfının okul ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılarla birlikte Aysel Kurtuluş Bilişim Teknolojileri sınıfının açılışını kurdele kesilerek gerçekleştirdi. Açılışın ardından Kaymakam Ürkmezer tarafından hayırsever Akkuş ailesine teşekkür plaketi verildi.