Fıstıklı limonata Alanya’nın tescilli lezzeti oldu Fıstıklı limonata Alanya’nın tescilli lezzeti oldu

İstifasını İlçe Başkanlığı’na sunan Didem Dim Özaltın yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Hepinizin bildiği gibi İYİ Parti Alanya İlçe Yönetimi’nde kuruculuk ile başlayan birçok görevlerim oldu. Bugüne kadar partimizin ilkeleri doğrultusunda, hiç iş ayırt etmeksizin çalıştım. Süreçte partililer olarak birlik beraberlik ruhu ile önemli işler başardık, adeta aile gibi olduk. Oluşturduğumuz bağ o kadar kıymetliydi ki, şahsımın meclis üyesi adaylığı parti yönetim kurulumuzun kararıydı. Neticesinde 31 Mart 2019 seçimlerinde nasip oldu, meclisin en genç ve millet ittifakının tek kadın meclis üyesi olarak görev aldım.

Alanya’ya farklı yollarla hizmet vermiş bir ailenin evladıyım. Ailemden aldığım ahlak ve eğitimle amacım doğduğum, büyüdüğüm memleketime hizmet etmek oldu. Hiçbir zaman şov yapmadım. Prim kazanmak, birilerine iyi görünmek için hesap içinde olmadım. Vatandaşlarımızın oylarıyla aldığım Meclis Üyeliği görevimi asla bir basamak olarak görmedim. Etiket peşinde koşmadım.

Parti içinde, belediye meclis üyesi olarak görev aldığım komisyonlarda ve Alanya Belediye Meclisi’nde inandığım, bildiğim doğruyu çekinmeden savundum. Bugüne kadar bana ya da bilgim dahilinde partimize ulaşan her türlü vatandaşımıza elimden geldiğince çözüm olmaya çalıştım. Nihayetinde insanım, illaki eksiklerim olmuştur fakat tamamladıklarım yetmedi.

İYİ Parti kurulduğu günden bugüne yerelde ve genelde çokça çalkantılı dönemler geçirdi. Tüm bunlar olurken gidenin arkasından hiçbir zaman saygısızlık etmeden, gelene de kucak açarak partinin bütünlüğü ve var oluşu adına bir duruş sergiledim. Yaşanan pek çok olumsuzluğun her zaman parti içerisinde çözülmesi gerektiğine, partinin kurumsal kimliğine zarar verecek şekilde kamuoyuna yansımaması gerektiğine inandım. Ancak zaman içerisinde gördüm ki herkes kendi derdine düştü, değerler; şahsi çıkarlar uğruna hiçe sayıldı. Bugün dönüp baktığımda ortak değerlerimizin yok edildiğini görmekteyim.

Alanya’da İYİ Parti’yi temsilen 2019 yılından beri görev yapmakta olan meclis üyelerinden büyük bir kısmı uzun süredir yok sayılmış, parti yönetimi ve üyeleri ile bağlantımız koparılmış, meclis üyeliği itibarsızlaştırmaya çalışılmıştır. Ne yazık ki önceki dönemler bizlere karşı sergilenen bu tutum, bugünün İYİ Partisi’nin başka organlarına da yansımış bulunmaktadır. Süreçte yaşanan pek çok şey parti kimliği ve siyasi ahlaktan gitgide uzaklaşmaktadır. Bu nedenlerle başta kendime olan saygımı korumak ve emeği yok sayan sisteminde basamak olmamak adına İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım.”