Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, Alanya'da protokol bayramlaşmasına katılıp ilçe müdürlüğü ve Alanya Belediyesi Veteriner Hekimliği ile birlikte vatandaşların sağlıklı bir şekilde kurban kesmeleri için kurban kesim yerlerinde kontrollerini sağladı. İki gün süren mesaisinin ardından Kurban Bayramı tatilini geçirmek için memleketi Konya'nın Beyşehir ilçesine geçen Müdür Rüzgar, ailesi ile hasret giderdi.

Bayramın son günü Alanya'ya gelmek üzere yola çıkan Rüzgar, Beyşehir - Serik Otoyolu üzerinde bir kaza olduğunu görünce durarak yardıma koştu. Bir aracın önüne çıkan bir ineğe çarptığını gören Rüzgar, veteriner hekim olarak kazada yaralanan ineğe müdahale ederek köyüne gönderdi.

Rüzgar,  "Bayram dönüşü Beyşehir - Serik Otoyolu İbradi yakınlarında bir aracın ineğe çarpması sonucu yolda durarak, Tarım ve Orman Bakanlığı Veteriner Hekimi olarak kazazede ineğimize yolda müdahale ettim. Köyüne gönderdik. Jandarma ekiplerimize yardımları için çok teşekkür ederim. Bakanlığımız olarak 24 saat görevdeyiz" dedi.

Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi