Başkan kim olacak? Ak Parti Alanya’da yeni süreç Başkan kim olacak? Ak Parti Alanya’da yeni süreç

Alanya'nın duayen gazetecisi, Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Mehmet Ali Gürses, memleketi Gündoğmuş'a hizmet etmek için siyasete soyundu. Gündoğmuş'ta halkın sevip, saydığı isimlerden birisi olan Gürses, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında elini kaldırıp, 'Gündoğmuş Belediye Başkan Adayımız Mehmet Ali Gürses' yönündeki sözleriyle adaylığı kesinleşti.

Akşener'in Gürses'in adaylığını ilan etmesi sadece Gündoğmuş'ta değil, Alanya ve bölge siyaseti ve seçmenlerini de hem sevindirdi, hem de heyecanlandırdı. Gürses, Akşener'e, 'Herşey İYİ olacak' sözü verirken, Gürses ise yerel seçim için hazırlıklara başladı.

Kendisini Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı ilan eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e teşekkür eden Gürses, "Bana güvenen, inanan ve sorumluluk yükleyen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e ne kadar teşekkür etsem azdır. Adaylık sürecinde destek ve güvenden dolayı Teşkilat Başkanımız M. Satuk Buğra Kavuncu'ya, Yerel Yönetimler Başkanımız Burak Akburak'a, Medya İlişkileri Başkanımız ve Parti Sözcümüz Kürşat Zorlu'ya, Meclis Grup Başkanımız Koray Aydın'a, Antalya Milletvekillerimiz Uğur Poyraz ve Aykut Kaya'ya, İl Başkanımız Vahdet Afşin Karacan'a, Gündoğmuş İlçe Başkanımız Emir Ali Çatalkaya'ya teşekkür ediyorum. Bu süreçte yanımda olan aileme, ismini sayamadığım kıymetli dostlarıma ve hemşehrilerime desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Gündoğmuş İYİ olacak. 1 Nisan'da Gündoğmuş, İYİ hizmetlere kavuşacak" dedi.