Alanya’nın Kestel Mahallesi’nde geçtiğimiz ay yaşanan elektrik kesintisi yine tekrarlanınca mahallenin çalışkan muhtarı Muhterem Şimşek öfkelenmişti. 8 saat boyunca elektriğin verilemediği Kestel’de Şimşek “Yazıklar olsun. Aldığınız para haram olsun” demişti.

SAHADAKİ EKİP SAYISI ARTTIRILACAK

Alanya’nın çalışkan ve tuttuğunu koparan muhtarı Muhterem Şimşek, mahallede yaşanan elektrik sorununun çözüme kavuşturulacağına dair söz alması üzerine sosyal medyadan teşekkürlerini sundu. İlçede yaşanan elektrik kesintilerine daha hızlı müdahale edileceğinin müjdesini veren Şimşek, “Yaşadığımız büyük mağduriyetin ardından CK Enerji Akdeniz Elektrik müdürleriyle görüştük. Mahallemizin sıkıntılarını çözeceklerini, Alanya’da elektrik kesintilerine müdahale eden ekip sayısını arttıracaklarını dile getirdiler. Bizler sitem ettiğimiz kadar teşekkür etmesini de biliriz. Desteklerini esirgemeyip, sorunlarımızı görmezden gelmeyen herkese teşekkür ederiz. Biz sizler için çalışıyoruz, şahsımız için bir şey istemiyoruz” dedi.

Alanyalı öğrenci 18 yaşında kansere yenildi Alanyalı öğrenci 18 yaşında kansere yenildi

MÜDÜR AKKAN'A TEŞEKKÜR

Öte yandan muhtar Muhterem Şimşek, mahallesinde yaşanan elektrik sorununun çözüme ulaştırılmasında canla başla mücadele eden CK Akdeniz Alanya Bölge Müdürü Murat Akın Akkan'a yakın ilgi ve alakasından dolayı ayrıca teşekkür etti. Şimşek “Alanya eski Alanya değil çok büyüdü. Yetersiz eleman problemi karşısında verdiği mücadeleden dolayı, Allah Murat müdürümüzün yardımcısı olsun “dedi.