Antalya, Ankara ve İstanbul’un başarılı ve tanınmış avukatlarından aynı zamanda Türkiye Nükleer Hukuk Birliği Başkanı, Gülel Hukuk Bürosu sahibi Avukat Abide Gülel Birsen, meslekteki 10. Yıl videosunu hazırlatarak, sosyal medya üzerinden paylaştı. Müvekkilleri tarafından büyük bir titizlikle izlenen 10. Yıl videosu başarılı ve son derece olumlu bulundu.

Firmaların logo ve isimleri yer aldı

Gülel Hukuk Bürosu sahibi ve aynı zamanda Türkiye Nükleer Hukuk Birliği Başkanı Avukat Abide Gülel Birsen’in 10. Yıl video yapımını bir pr ajansı üstlendi. Pr ajansın ortaya çıkardığı başarılı videosunda Gülel Hukuk Bürosu’nun hizmet sağladığı müvekkillerine ait firma ismi ve logoları da yer aldı. Yatırımcı ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin bu 10. Yıl videosuna büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Meslekteki 10’uncu yılını da kutlamıştı

Gülel Hukuk Bürosu sahibi Avukat Abide Gülel Birsen, geçtiğimiz aylarda Antalya Kaleiçi’nde bulunan Arma Restaurant’ta ailesi, yakın dostları ve müvekkilleriyle birlikte, meslekteki 10’uncu yılını da muhteşem ve çok özel bir kokteyl ile kutlamıştı. Avukat Abide Gülel Birsen kokteylde yaptığı konuşma sonrası müvekkilleri tarafından takdirle karşılanmıştı.

Yapılan başarılı işlerin bazıları

Müvekkillerimizin başarıya giden bu yolda daha da büyük bir aile olmamızı sağladı diyen Avukat Abide Gülel Birsen, özellikle Gülel Hukuk Bürosu yabancı yatırımcılara yönelik ciddi bir çalışma içerisinde yer aldıklarını vurguladı. Bayan Avukat Abide Gülel Birsen, bazı çalışmalarını ara başlıklara şu şekilde yer aldığını da anlatmadan geçemedi.

İşte Avukat Abide Gülel Birsen’in bazı yaptığı başarılı çalışmalardan bazıları;

Gülel Hukuk Alanya Başkent Hastanesi’nde hasta ve hekim hakları konusunda konferans düzenledi. Akaryakıt Tüketiciler Derneği’ni kurdu.

Ankara 7 Enerji Kongresi’nde, Nükleer oturum düzenledi.

Finlandiya menşeli yatırımcıların sahip olduğu Mıchell Hotel ve Spa’nın kuruluşundan sonuna kadar tüm birleşme, devralma, dava ve danışmanlık işleri.

Ataçlar İnşaat’ın Türkiye genelinde üstlendiği Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi, Bahçelievler Kültür Merkezi, Başakşehir Toplu Konut Projesi’nin olmak üzere bilimum projelerindeki bütün hukuk danışmanlığı

Yeni Zelanda yatırımcılarının kurduğu Muscle up sport’un tüm birleşme devralma, dava ve danışmanlık işlemleri Avustralya kökenli, Dünyanın bir çok ülkesinde şubesi bulunan Sıx Star solutıons’un Türkiye yatırım, hukuk ve bütün danışmanlık işleri

Avustralya menşeli Borhan Holdıng’ın kuruluşundan başlayıp, devralma dava ve danışmanlık işleri olmak üzere tamamını üstlendi.

Turizm hukuk uzmanı olduğumuz alanda, Rus menşeli Zenıth Hotel’in kuruluşu, kuruluş aşamasından başlayıp bütün idari ve hukuk sürecini takip ettik