HABER – Hasan KAYA

İnceğiz mahallesinin Gazipaşa'ya 10 kilometre uzaklıkta 62 haneli 320 nüfuslu ve 215 seçmene sahip olduğunu belirten İnceğiz mahalle muhtarı Ramazan Yılmaz, mahalleye yapılan hizmetler ve sorunları hakkında bilgi verdi. Yılmaz’ın açıklamaları şu şekilde:

“Ben 2 dönemdir görev yapıyorum. Mahallemize önemli hizmetler yaptık. Mahallemizin yollarında bozuk tüm derelere büz koydurduk. 10 kilometre asfalt döktürdük. Keçeler mevkiinin deforme olmuş tüm elektrik direklerini beton direklerle yeniledik. Camimizin önüne parke döşedik ve hayırseverlerin desteği ile 38 metre yüksekliğinde minare yaptırdık. Eski atıl durumda olan okul binasına tadilat yaparak köy konağı ve muhtarlık ofisi yaptırdık. Mahalleye yetecek şekilde masa ve sandalye ve ayrıca Yaylaya cami yaptırdık.”

ÖNEMLİ SORUN SULAMA SUYU

Muhtar Yılmaz, “Mahallemizin sorunlarını büyük oranda tamamladık. Şu anda mahallemizin en önemli sorunu sulama suyudur, bu konuda da girişimlerimiz devam ediyor. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese Eski Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik'e Antalya Büyükşehir eski Belediye Başkanı menderes Türel'e ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'a teşekkür ederim.” dedi.

MUHTARIMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ

İnceğiz mahallesinde görüştüğümüz ve muhtarın hizmetlerinden memnun musunuz şeklinde soru yönelttiğimiz bazı vatandaşlar “Muhtarımızdan çok memnunuz. Mahallemize hizmet etmek için elinden ne gelirse yapıyor. Hizmetlerinden dolayı “kendisine çok teşekkür ediyoruz” dediler.