HABER - Hasan KAYA 

Türkiye genelinde olduğu gibi Gazipaşa'da da 4 günlük sokağa çıkma yasağı, sadece insanları değil evcil hayvanları da etkiledi. Korona virüs önlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle sokağa çıkma yasağın getirdiği kısıtlamalar sokak yaşayan hayvanları da etkiledi. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri örnek davranışla takdir topladılar.

Gazipaşa'da Şehit Demet Sezen Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yunus Koç, Okulda besledikleri 3 köpek ve balıkların bakımını yapamadığı için İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yardım istedi. Müdür Koç'un yardım çağrısına anında cevap veren ekipler, okula giderek hayvanların beslenmesini sağladılar. Aynı zamanda da sağlıklı olup olmadıkları durumlarını kontrol ettiler.

Müdür Yunus Koç, “4 gün süren sokağa çıkma yasağı dolayısı ile okulumuzda beslediğimiz hayvanların mağdur olmaması için Gazipaşa Emniyeti'nden yardım istedik. Talebimize anında cevap vererek sessiz canlarımıza şefkat elini uzattılar. Bu duyarlı davranışından dolayı Gazipaşa Emniyet mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.