HABER – Hasan KAYA

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yerel ve ulusal gazetecilerinin basın bayramını kutladı. Başkan Yılmaz, “Gazeteciler bizim gözümüz, kulağımız çünkü bizim görmediklerimizi onlar görüyor yazıyor bizde gerekli önlemlerimizi alıyoruz ancak zaman zaman bazı gazeteler istenmeyen şekilde haberler yapmaktadır. Keşke bunları yaparken karşı taraftan da görüş alarak bu haberleri yazsalar tabii ki daha uygun olur. Ben görevim boyunca ilçemizdeki yerel ulusal gazetelerden herhangi bir şikayetim olmadı.” dedi.

Basınla koordineli bir şekilde çalıştığını belirten Başkan Yılmaz, “Onlar bizim göremediklerimizi görüyor yazıyor, zaten dediğim gibi gazetecinin görevi gördüğün şeyi tarafsız ya doğru bir şekilde yazmaktır. Biz maddi gücümüz çerçevesinde ilçemiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz.  Selinus Kalesi’nde tüm aydınlatma lambalarının kırmışlar, kabloları çalmışlardı. Biz yeniden orayı aydınlattık, hatta birkaç tane de güvenlik kamerası koyduk.” dedi.

Pazarcı Mahallesi'nde parke çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, “Burada yaklaşık 8 kilometreye yakın ve 25 bin metre kare parke dileyeceğiz” diyerek belediye olarak çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.