Alanya'da kıyılarda kamu yararı önce gelecek Alanya'da kıyılarda kamu yararı önce gelecek

İlk toplantılarını 2022 Kasım ayında 5 öğrenci ve 2 öğretmen ile Danimarka’da gerçekleştiren okulumuz 2023 Mart ayında projenin 2. toplantısı için Danimarka ve İspanya'yı Alanya’da ağırlamıştır. 2023 Ekim ayında okulumuz yine 5 öğrenci ve 2 öğretmen ile İspanya'da 3. toplantısını gerçekleştirmiştir.

"Çevremizi Korumak için Birleşelim" adlı proje, toplumun her kesimini çevre koruma ve sürdürülebilirlik konusunda yerel halkı, işletmeleri, belediyeleri ve sivil toplum kuruluşlarını çevre bilincini artırmak, doğal kaynakları korumak ve sürdürülebilir uygulamaları teşvik etmek için bir araya getirmektedir. Atık azaltma, enerji verimliliği ve yeşil alanların artırılması gibi konularda işbirliği yaparak, yaşanılabilir bir gelecek için birlikte çalışmayı amaçlamaktadır.

Erasmus+ hareketliliğini tamamlayan Avsallar Recep Karaca Çok Programlı Anadolu Lisesini temsilen Okul Müdürü Servet ÖZDEMİR, Proje Yürütücü Öğretmenleri Seher ASRAK, Gonca TAŞER ÇABUKLAR ve katılımcı öğrenciler Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf YILMAZ’ı makamında ziyaret ettiler.