31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Alanya Belediye Meclisi üyesi aday listeleri 20 Şubat'ta kesinleşecek. Kalan 6 günlük süre içinde ise İyi Parti Alanya Meclis Üyesi aday adaylarına katılan isimlerin genç, özgüvenli ve eğitim düzeylerinin yüksek olması dikkat çekiyor.

KARAKULAK ‘’KAZANAN ALANYA OLSUN’’

İyi Parti içinde söz sahibi, çevresi tarafından sevilen Hüseyin Karakulak’ın oğlu, Av. Metehan Karakulak İyi Parti Alanya Meclis Üyesi aday adaylığı başvuru toplantısında yaptığı konuşmada, kazananın Alanya olmasını temenni ederken, ‘’Kadim şehir Alanya’mızın toplumsal ihtiyaçları ve karşılanmayan bu ihtiyaçların ortaya çıkardığı kentsel sorunlar tüm halkımızın takdirindedir. Alanya’mızın genelinde halkımızın taleplerinin yerine getirilmesi, mevcut problemlerin çözüme kavuşturulması ve daha yaşanılabilir bir Alanya için sahip olduğum enerji ve bilgi birikim ışığında şehrimize hizmet etmek amacıyla İyi Parti Alanya Belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Kazananın Alanya olmasını temenni ederim’’ dedi.

Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek

AKAY ‘’İDEALLERİMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ’’

İyi Parti Alanya kurucu yönetim kurulu üyesi Adnan Akay ve üst kurul delegesi ve cumhuriyet kadını Çiğdem Akay’ın oğulları Mimar Batuhan Akay’da İyi Parti Alanya Meclis Üyesi aday adaylığı serüvenine katıldı. Parti binasında yapılan törende konuşan Mimar Batuhan Akay, “Gençlerin söz sahibi olduğu ve temsil edildiği bir belediye meclisi hayali ile bu yola çıktık” dedi.

Akay, konuşmalarını şöyle tamamladı:

‘’Biliyorsunuz genel seçimler öncesi partimizden milletvekili aday adayı oldum. Hiçbir menfaat ve çıkar beklemeden sadece ideallerim ve partimin hedefleri doğrultusunda temayül yoklamasına katıldım ve sonucunda aday olamadım. Bugün de teşkilata hayırlı evlat olma vazifesini yerine getirmek için, sizlerin huzurunda belediye meclis üyeliği aday adaylığımı siz değerli büyüklerimin vicdanına arz ediyorum. Gençlerin söz sahibi olduğu ve temsil edildiği bir belediye meclisi hayali ile çıktığım bu yolda kendimi önce Yüce Allah’a, sonra da siz büyüklerime emanet ediyorum. Bugün burada bu açıklamayı yapmakla aslında ikbal peşinde değil memleket peşinde olduğumu en canlı şekilde gösteriyorum. Listelerde olsak da olmasak da partimizden ve ideallerimizden asla vazgeçmeyeceğiz.”