p>ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, 28 Eylül 2015 Pazartesi günü Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’ya eğitim ve öğretim yılı açılışı ile yeni görevi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektör Pınarbaşı da Şahin’e yüksek öğrenime yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Şahin, Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, üniversite birimleri ve ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı görevine başladı. Prof. Dr. Pınarbaşı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenciler, veliler ve öğretmenlerimiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.
ŞAHİN: “2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA YETİŞTİRECEĞİZ”
ALTSO’nun eğitime verdiği önemden bahseden Başkan Şahin, turizm sektöründe yaşanan ara eleman sıkıntısı gidermek için ALTSO Yönetimi olarak, ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu yapımına başladıklarını aktardı. Yüksekokulun 2016-2017 eğitim-öğretim yılına yetiştireceklerini belirten Başkan Şahin, “ALTSO Yönetimi olarak üyelerimizin isteği doğrultusunda çok sayıda mesleki eğitim kursu düzenliyoruz. Ayrıca her yıl iki dönem olarak da vatandaşlarımıza ve üyelerimize yönelik kişisel gelişim seminerleri organize ediyoruz. Turizmcilerimizden gelen talepler doğrultusunda da ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu yapımına başladık” dedi.
REKTÖR PINARBAŞI’DAN TEŞEKKÜR
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e, ziyaretinden dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Pınarbaşı, üniversitelerin şehirler açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Pınarbaşı, “Göreve başladıktan sonra yaptığım gözlemlerde ALTSO gibi kurumların ve hayırsever vatandaşların Alanya’da eğitime büyük önem verdiğini gözlemledim. Üniversiteler, gelişen ve gelişmekte olan şehirler için vizyon değiştirebilecek öneme sahiptir. İnşallah Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi olarak çok güzel işler başaracağız ve Alanya’da eğitimin çıtasını en üst seviyeye çıkaracağız” dedi. Prof. Dr. Pınarbaşı, ayrıca ALTSO’nun eğitime verdiği önemden dolayı Başkan Şahin’i tebrik ederek, karşılıklı eğitim faaliyetleri yürüteceklerini dile getirdi.