Okurcalar Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Akdenız Bölge Başkanı Faruk Pala, Isparta, Burdur ve Antalya Koordinatörü Funda Ural, Antalya İl Başkanı Muhammet Acar, Alanya İlçe Başkanı Yıldız Serdaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak Belediye Başkan Adayı Mevlüt Demir’e destek verdiler.

Kandemir, başkan Özçelik’e destek istedi Kandemir, başkan Özçelik’e destek istedi

Demir, “Alanya’yı dünya şehri olarak tanıtıyoruz ama Alanya yönetilemiyor. Belediye sistemi tek adam yönetimine teslim olmuş. Bu sistemle Alanya’nın gelişmesi ve kalkınması mümkün değil. Belediye sistemiyle yönetilmeli. Her birimin görevini yapabilmesi için yetki ve sorumluluk verilmeli. Ama şu anda belediye birimleri başkana bağımlı çalışıyor. Belediye birimlerinin tek adam sisteminden kurtulması lazım” dedi.

Demir, Alanya’nın nüfus turizm ve tarım potansiyeliyle artık ilçe değil, büyükşehir olması gerektiğini de belirtti. “Dünya şehri Alanya’da yaşayan yerli ve yabancı vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri alması için Alanya’nın büyükşehir olması şart. Alanya büyükşehir olduğunda daha çok yatırım, daha çok istihdam, daha çok gelir elde edecektir” diye konuştu.

Okurcalar’da gerçekleşen toplantıya katılan muhtar adayı Serdal Karaca, Okurcalar Muhtarı Hasan Emiroğlu ve vatandaşlara teşekkür etti. Demir, “Okurcalar’ın sorunlarını biliyorum. Okurcalar’ın çözüm ortağı olacağım. Okurcalar’ın yanındayım” dedi.