Yıllar önce Gazipaşa'dan çalışmak için yurtdışına giden Bülent Ecevit Efe, her yıl memleketine gelerek düzenlediği şenlik etkinliğiyle ilçe halkının gönlüne taht kurdu. Bülent Ecevit Efe bu kez Bahar Şenliği ile kalmayıp bir de konser programı gerçekleştirdi. Gazipaşa Cumhuriyet meydanında organize ettiği ücretsiz halk konserinde sanatçı Hasan Yılmaz sahne aldı. Konsere, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İlçe Başkanı Ömer Güven, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

YILMAZ'DAN KONSER TEŞEKKÜRÜ

Konserin açılış konuşmasını yapan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Biliyorsunuz ki Tarım Fuarı dolaysıyla bir konserimiz oldu. Ardından Toros dağlarında bir şenlik yaptık. Ve şimdide burada Bülent Ecevit Efe'nin düzenlediği etkinlikte bir aradayız. Bülent Ecevit Efe benim köylüm, akrabam, çocukluk arkadaşım oluyor. İçinden gelmiş ve böyle bir konser vermek istemiş. Kendisine bu güzel konser için, sizlere de katıldığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

GÜZEL GÜNLERDE BULUŞALIM

Başkan Yılmaz'ın ardından konuşan Organizatör Bülent Ecevit Efe'nin ise konuşması sık sık alkışlarla bölündü. Gazipaşa halkına verdiği sözü yerine getirdiğini ifade eden Efe, "Bağımsızlık ve Türkiye Cumhuriyeti davası için kalbine sevgi bilincine bilgi koyarak mücadele edenlere ve bu mücadelede yenik düşmeyenlere, bu mücadelede yılmayanlara, boynunu eğmeyenlere selam olsun. Umuttur ilk adımı attıran, karanlığı aydınlığa dönüştüren umuttur, ekilen tohumu çiçeğe dönüştüren umuttur, özgürlüğün kardeşliğin adaletin peşinden koşturan umuttur. Umutların peşinden koşanlara, yolunu çiçeğe dönüştürenlere selam olsun. Karanlığı aydınlığa çevirenlere ve bunun için mücadele edenlere selam olsun. Yol arkadaşlarıma, yoldaşlarıma kardeşlerime ve siz yüce Türk halkına selam olsun. Hepinize beraberliğimize kardeşliğimize ve burada bu güzel tablonun oluşmasına vesile olan çok değerli katılımcılar, bu konseri siz değerli Gazipaşa halkının tercihi ile köyümüzden bir belediye başkanı seçilmesi sebebiyle söz vermiştim. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, daha nice güzel günlerde buluşmayı umut ediyorum. Tekrar hoş geldiniz diyor, ayaklarınıza yüreklerinize sağlık, sayın başkanım Mehmet Ali Yılmaz’a başarılar diliyorum. Gazipaşa için güzel hizmetler yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

YILMAZ SÖYLEDİ VATANDAŞ COŞTU

Konuşmaların ardından ilk olarak yerel sanatçılar sevilen şarkılarını seslendirdi. Ardından Ankara müziğinin beğenilen seslerinden Hasan Yılmaz sahne aldı. Yaklaşık 4 saat süren konserde Hasan Yılmaz sevilen hareketli şarkıları ve oyun havalarıyla kalabalığı gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşturdu. Hasan Yılmaz söyledi, Gazipaşa halkı doyasıya göbek attı.