Alanya'da servise s*ldıran şahıs, yorumlardan davacı olacak Alanya'da servise s*ldıran şahıs, yorumlardan davacı olacak

Bir günde 8 mahalleyi ziyaret eden Başkan Yücel’e bölge sakinleri de övgü dolu sözleriyle destek verdiler. Bıçakçı Mahallesi’nde bir vatandaş, “Dünya gurur duyuyor sizinle” diyerek desteğini gösterdi. Vatandaş, “Siz alanya’yı değil Türkiye'yi yönetiyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Keşke Türkiye'deki her yönetici sizin gibi olsa. Hiç ayrımı yapmadınız. Siyasetiniz yok. Sizin siyasetinizi sadece hizmet olarak biliyoruz. Yıllardan beri, gençliğinizden beri hizmet aşkıyla uğraşıyorsunuz. Hayırlı uğurlu olsun başkanım. Sağ olasın. Bir de şu sözünü hatırlatmak istiyorum; seni kim ararsa arasın gece 1’de, 2’de arasın telefonu kapatıyorsun, çağrılara bizzat kendin dönüyorsun. Vatandaşlara telefon parası dahi yükletmiyorsunuz. Bunu da bütün halkımız duysun yani. Böyle ince düşünceli bir başkansınız. Tekrar kazanmanızı istiyorum” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’E 6 DİLEKÇE VERDİM, HEPSİNİ ADEM BAŞKANIM YAPTI

Bıçakçı Mahallesi Muhtarı Murat Çay da yaptığı konuşmasında Büyükşehir Belediyesi’ne serzenişte bulundu. Büyükşehir’e 6 tane dilekçe verdiğini ancak geri dönüş olmadığını belirten Çay, Başkan Yücel’in hepsini tek tek çözdüğünü söyledi.

Üzümlü Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl gerçekleşen yangın afetinden etkilenen bir vatandaş da, “Bir tek siz bizim elimizden tuttunuz. Evim şimdi eskisinden daha iyi oldu. Allah sizden razı olsun” dedi. Üzümlü Muhtarı Nebi Avcı ise, Yücel’e hizmetlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.