İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in aday olarak ismini açıkladığı Mehmet Ali Gürses, genel merkez temaslarının ardından seçim bölgesinde çalışma startını verdi.

Şengül Yeşildal’dan başkan Kocagöz’e destek Şengül Yeşildal’dan başkan Kocagöz’e destek

Başkan Adayı Gürses ilk ziyaretini ise 26 Ağustos 2004’te Gündoğmuş’un Ortakonuş Mahallesi’nde yaşanan orman yangınında şehit olan 6 işçiye ait şehitliğe yaptı. Şehitlikte dua eden Gürses, ardından Köprülü Mahallesi’nde yaşayan orman şehidi Mevlüt Kaplan’ın annesi Ayşe ve babası Mehmet Kaplan’ı ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, İyi Parti İlçe Başkanı Emi Ali Çatalkaya ile birlikte ilçede bulunan siyasi parti teşkilatlarına nezaket ziyaretinde buldu. Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaretinde Gürses’i ilçe başkanı Ali Arslan ile Belediye Başkanı Mehmet Özeren karşıladı. Ardından MHP İlçe Başkanı Ramazan Kapar’ı ve CHP ilçe başkanlığı ve partinin önceki dönem ilçe başkanı Şükrü Yüksel’e nezaket ziyaretinde bulunan başkan adayı Gürses’i iyi dileklerini iletti.

231110

Çaltı ve Köprülü mahallelerinde esnaf ve ev ziyaretinde bulunan Gürses’e Köprülü Muhtarı Ayhan Yılmaz tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programına katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi. Ziyaretlerde büyük bir teveccüh ile karşılanan Gürses, “İlçemizde mahalle mahalle ev ev her vatandaşımızı ziyaret edeceğiz. Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el, gönlüne girmediğimiz hiç kimse kalmayacak. Asla ötekileştirmeden, nefret siyasetinde uzak durup, samimiyetimizden ödün vermeden halkımızı hem ziyaret edip hem beklentilere yönelik istişare edeceğiz. Gündoğmuş’un hem merkezinde hem de mahalle ve yaylalarında sorunları kendi sorunumuz olarak görüp çözüm üretip halkın mutluluğu ve refahı için çalışmak temel hedefimiz olacak” dedi.