Alanya’da hafta sonu alarmı: Herkes eve kapanacak Alanya’da hafta sonu alarmı: Herkes eve kapanacak

Alanya’nın Tosmur Mahallesi Aysel Manyas apartman görevlisi Fadime Arı, 22 Ocak 2024 tarihinde Gazete Alanya’ya gelerek, çalıştığı sitede 3 yıl yerine 1 yıl sigorta girişi yapıldığı gerekçesiyle hakkını aramak için sesini duyurmuştu. Haberimiz üzerine Aysel Manyas Apartman yönetimi yaptığı yazılı açıklamada, dönemin apartman görevlisi Fadime Arı’ya arabuluculuk vasıtası ile ödeme yapıldığını, söz konusu kişiye kanunlar karşısında hiçbir borçlarının olmadığını belirtti.

YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

Alanya Lounge Sitesi Yöneticiliği (Eski adı ile Aysel Manyas Apartman) ile haberde adı geçen apartman görevlisi Fadime Arı arasında resmi olarak düzenlenen 20/12/2023 tarihli Arabuluculuk tutanakları ve Anlaşma belgesi bulunmaktadır. Söz konusu resmi belgeler ile haberde adı geçen apartman görevlisi Fadime Arı, hak kazandığı bütün isçilik alacakların aldığını ve apartmandaki görevi nedeniyle kullandığı daireyi, 20/12/2023 tarihinde boş bir şekilde, anahtarı ile birlikte site yöneticisine teslim ettiğini resmi olarak beyan etmiştir. Söz konusu resmi anlaşmaya rağmen; maalesef ki Fadime Arı, daireye hukuksuz bir şekilde tekrar girmiştir ve şu anda söz konusu taşınmazda işgalci konumundadır.

Söz konusu bu hukuka aykırı işgal dolayısıyla da tarafımızca yasal süreçler başlatılmıştır. Açıklandığı üzere; haberde yazılanların aksine, müvekkil tarafından Fadime Arı hiçbir şekilde mağdur edilmemiştir; hâksiz işgal nedeniyle ve söz konusu haber yazınız dolayısıyla asıl mağduriyet yaşayan müvekkil site yönetimidir. Bu bakımdan tarafınızca yönetilen www.gazetealanya.com adlı internet haber sitesinde yayımlanan, "Alanya'da hakkin aradı, karanlıkta suya muhtaç kaldı" başlıklı, 22/01/2024 yayınlanan haber yazınız eski apartman görevlisi Fadime Arı’nın kendi çekip size yolladığı videoda konuştuğu gibi olmadığını yukarıda izah etmiş bulunmaktayız. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.