Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu satışını önlemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan uygulamalarda polis tarafından durumlarından şüphe edilen Ü.T., B.T., S.K. ve A.A.Ç. ile görüşme yapıldı. Görüşmede şüpheliler, uyuşturucu madde kullandıklarını ve uyuşturucuyu S.D.'den aldıklarını söyledi.

Cumhuriyet savcılığından alınan izinle narkotik ekipleri S.D.'nin evine baskın düzenledi. Evde bulunan S.D. ile M.G. gözaltına alınırken, yapılan aramada 1.7 gram eroin, 3 suboxone hap ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 1600 lira ele geçirildi.

Şüphelilerden Ü.T., B.T., S.K., A.A.Ç. ve M.G. hakkında 'uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak' suçundan adli işlem yapıldı. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan S.D. adliyeye gönderildi. Savcılıkta sorgusu yapılan S.D. sevk edildiği sulh ceza hakimliği tarafından 'Uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapmak', 'uyuşturucu madde kullanmak/bulundurmak' suçundan tutuklandı.