p>Geçtiğimiz günlerde Alanya ve Şanlıurfa ile eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınan 1\\\' kadın 14 şüpheli adliyeye sevk edildi. Antalya il Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Alanya İlçe Jandarma Komutanlığınca, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde organize suç örgütüne komando askerleri ile yapılan Alanya merkezli operasyonda ele geçen suç aletleri görenleri şaşırtmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Mahmutlar’da bir eve yapılan baskında 14 şüpheli  göz altına alınmış, 1 adet Kalaşnikof marka otomatik tüfek, 1 adet susturuculu dürbünlü uzun namlulu tüfek, 1 adet pompalı tüfek, 5 adet av tüfeği, 3 adet tabanca ve silahlara ait mermi ele geçirilmişti. Gözaltına alınan 1\\\'i kadın, 14 şüphelinin sorguları tamamlanarak bugün adliyeye sevk edildiler.

Alanyalı emlakçı Ali T’le baskı yaptığı iddiası ile bir sitenin birden fazla kişiye satılması olayına karıştıkları ileri sürülen Kalaşnikoflu çetenin sorguları tamamlanarak bugün adliyede hakim karşısına çıktı.